Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de C. Raaijmakerslaan in Oudenbosch staat een woning staat die je compleet zal verrassen. Een woning die er aan de buitenkant niet direct uitspringt, maar aan de binnenzijde des te meer. Deze voormalige drive-in woning biedt jou een zee aan ruimte en is volledig heringedeeld, gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd. Het woongenot is hier verdeeld over drie volwaardige verdiepingen en met 4 slaapkamers en een extra woon/werkkamer kun jij iedereen in het gezin een eigen plekje gunnen. Wat een luxe.

Gelegen in de ruim opgezette en kindvriendelijke wijk Velletri is het hier rustig en aangenaam wonen. Op loopafstand van de woning vind je scholen, het openbaar vervoer en een tweetal supermarkten. Oudenbosch is een dorp met een groot voorzieningenniveau en vrijwel alle basisbehoeften zijn in het dorp aanwezig.
Naar het gezellige, historische centrum is het slechts 10 minuten fietsen. De snelwegen A17 of A58 bereik je ook met 7 autominuten en daarmee ben je snel onderweg naar andere delen van het land.

De huidige bewoners starten een nieuw avontuur, begint dat van jou in deze ideale gezinswoning met volop luxe en comfort aan de C. Raaijmakerslaan 32 in Oudenbosch? We heten je van harte welkom.

Parkeer je auto op je eigen oprit en treed binnen. Wat direct opvalt in de hal zijn de fraaie zwarte paneeldeuren waarachter een voorraadkast en de toiletruimte schuilgaan. Een industriële glazen deur geeft je toegang tot de royale uitgebouwde en volledig heringedeelde benedenverdieping.

De voormalige garage is hier omgetoverd tot een schitterende keuken aan de voorzijde met openslaande deuren.
In de luxe moderne keukeninrichting ontbreekt het je aan niets, Zo is er een grote kastenwand voorzien van een koffieautomaat, combi-oven en Amerikaanse koelkast. De rechte keukenopstelling is voorzien van een groot werkblad met een zwarte spoelbak en een fornuis met een oven en 6-pits gaskookplaat.
Koken is hier oprecht een feestje.

De oorspronkelijke tuinkamer aan de achterzijde is hier over de gehele breedte uitgebouwd, waardoor er een riante living is ontstaan.
De aanwezige vloerverwarming, pelletkachel en dubbele openslaande tuindeuren vergroten hier het woongenot. In de ruimte plaats je met gemak een royale zithoek voor het hele gezin en een grote eettafel.


De fraai beklede trapopgang brengt je naar de eerste verdieping.

Je treft hier een ruime multifunctionele achterkamer, eenvoudig in te richten als thuiswerkplek of -kantoor of wellicht als tweede woonkamer voor jouw jongvolwassen kinderen.

Aan de voorzijde bevindt zich een riante stijlvolle slaapkamer met sfeervolle erker, een oase van rust waar je je terugtrekt na een lange dag werken.




Alsof het nog niet genoeg is, is er ook nog een volwaardige tweede verdieping.
Hier bevinden zich nog eens drie fraaie slaapkamers. Keurig van formaat en voorzien van grote raampartijen voor aangenaam daglicht.
Hier creëer je voor iedereen zijn persoonlijke toevluchtsoord om te slapen, studeren en ontspannen.

De luxe badkamer is hotelchique en voorzien van een riante inloopdouche en een mooi badkamermeubel.
Het toilet tref je op deze verdieping in een separate toiletruimte.

Via de openslaande tuindeuren komen we in de onderhoudsarme achtertuin, voorzien van keurige bestrating.
Laat je creativiteit de vrije loop en richt deze heerlijke buitenruimte naar eigen stijl in.

De huidige bewoners hebben er een royale volledig geïsoleerde berging met overkapping geplaatst. Ideaal voor het opbergen van seizoensgebonden tuinspullen en je fietsen.

Ten aanzien van de juistheid van deze informatie kan door TOFFwonen en verkoper geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Aan de vermelde informatie en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 519
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 161
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2012
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 519
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 161
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2012
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

TOFFwonen