Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Subliem wonen op zeer korte afstand van kasteel Nemerlaer en natuurgebied de Kampina. Aan de rand van Haaren staat deze comfortabele, degelijk gebouwde, energiezuinige, ruime villa met inpandige garage en een grote, onder architectuur aangelegde tuin. Met vier (mogelijk vijf) slaapkamers en een grote leefruimte met dichte keuken heb je aan woonruimte geen gebrek. De villa heeft een hoog afwerkingsniveau en een speelse indeling; tijdloos mooi en klaar voor nieuwe enthousiaste bewoners. Mogelijkheid voor praktijk aan huis.

Tip: Bekijk deze mooie woning op de unieke eigen website: driehoekweg26.nl

LIGGING

De ligging aan de rand van Haaren, tuin van Brabant, betekent dat je optimaal geniet van de ruimte en natuur; toch is de dorpskern met diverse voorzieningen dichtbij. Haaren heeft kinderopvang, basisonderwijs, winkels, cultuur, sport en prima busverbindingen met omliggende steden. Oisterwijk, Vught en/of Boxtel zijn in een mum van tijd te bereiken en de uitvalswegen bieden een goede verbinding met Den Bosch-Utrecht, Tilburg-Breda en Eindhoven. Sinds 1 januari 2021 behoort dorp Haaren tot de gemeente Oisterwijk.

INDELING

Begane grond: De villa heeft een mooie ontvangsthal met de (gemoderniseerde) meterkast, toiletruimte, trap naar de eerste verdieping en toegang tot de keuken en woonkamer. De overvloed aan lichtinval (door de dubbele voordeur met glas) en de grote vloertegels dragen bij aan het gevoel van luxe; deze villa kan zomaar jouw nieuwe droomwoning worden. De woonkamer is zeer ruim van opzet en heeft een speelse indeling. Ook hier een luxe tegelvloer met vloerverwarming en aanvullend een sfeervolle gashaard. Er is een airco met hoge capaciteit, die tevens als verwarming comfortabel is. Middels openslaande deuren kan u heerlijk van de achtertuin genieten. Gestucte wanden en plafond met inbouwspots. Dichte keuken (2016) met keramisch blad en diverse inbouwapparatuur, zoals een Bora inductie kookplaat met afzuiging, quooker, combi oven/magnetron, combi oven/stoomoven, vaatwasser en koelkast. Aan de achterzijde van de woning bevind zich nog de bijkeuken met een schuifwand met daar achter de wasmachine opstelling en volop bergruimte. Voorts een designradiator en een berging/kast. Op de begane grond zijn de woonkamer, keuken, hal en toilet voorzien van comfortabele vloerverwarming. De gehele rechterzijde van de woning kan als aparte woning ingedeeld worden met separate ingang. Aan de achterzijde een ruime berging met tegelvloer met daarboven middels vaste trap te bereiken vliering. Aan de voorzijde bevind zich de inpandige garage (ca. 20m2 met verwarming middels radiatoren, elektra en wateraansluiting).

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van PVC vloerafwerking en hebben allen hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Realisatie van een vijfde slaapkamer is hier mogelijk (deze ruimte is thans in gebruik als inloopkast). De slaapkamer links achter in de woning betreft de master bedroom met airco en middels openslaande deuren toegang tot het balkon. De badkamer is fraai afgewerkt en voorzien van een ligbad, toilet, douche, dubbele wastafel, designradiator en comfortabele vloerverwarming.

2e Verdieping. Middels vlizotrap komt u op de zolderruimte (ca. 23 m2) met dakraam, veel opslagruimte, CV-ketel opstelling en een hoogte van 2.51 meter. Mogelijk dat middels een vaste trap hier extra slaapkamer(s) te realiseren is/zijn.

Tuin: Deze woning heeft een werkelijk schitterende, onder architectuur aangelegde tuin met veel vaste planten. Aan de voorzijde een brede oprit waar meerdere auto’s kunnen staan en voortuin met taxus hagen en vaste planten. Aan de achterzijde van de woning tevens een fraaie tuin met een grote vijver 11,5m x 2,5m, meerdere terrassen en borders. Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

BIJZONDERHEDEN

• Energiezuinige woning • Bouwjaar 1979 • Inhoud woning ca. 856 m3 (NEN 2580 meetrapport beschikbaar) • De hardhouten binnen- en buitenkozijnen zijn voorzien van dubbel glas. • Gehele woning dubbele beglazing • Volledig geïsoleerd • 10 zonnepanelen • Airco in woonkamer en slaapkamer, tevens voor verwarming. • Onder architectuur aangelegde, privacybiedende tuin met grote visvijver. • Gunstige ligging nabij centrum en natuur • Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto’s • Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 013-2132277 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 178
Inhoud woonhuis 856

Overige

Perceel oppervlakte 688
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 178
Inhoud woonhuis 856

Overige

Perceel oppervlakte 688
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars