Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LET OP: OPEN HUIS 6 april gaat NIET door: woning is 'onder bod'

VRIJSTAANDE WONING GELEGEN IN KINDVRIENDELIJKE VILLAWIJK AAN DE RAND VAN HAAREN (GEMEENTE OISTERWIJK), AAN DE VOET VAN DE KASTEELLAAN VAN KASTEEL NEMERLAER.

Exclusief wonen op gewilde locatie in Haaren. Aan de rustige Schutswei staat deze zeer royale gezinsvilla met vier slaapkamers, twee badkamers, een sfeervolle keuken en bijkeuken. Deze solide woning met energielabel A heeft een grote vrijstaande garage (41 m2) met carport en eigen oprit.

Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlak: 818 m2 Woonoppervlak: 194 m2 Externe bergruimte: 41 m2

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: Schutswei3.nl

LIGGING

De ligging aan de rand van Haaren, tuin van Brabant, betekent dat je optimaal geniet van de ruimte en natuur (ligging aan de Kampina en Oisterwijkse bossen en vennen); toch is de dorpskern met diverse voorzieningen dichtbij. Haaren heeft kinderopvang, basisonderwijs, winkels, cultuur, sport en prima busverbindingen met omliggende steden. Oisterwijk, Vught en/of Boxtel zijn in een mum van tijd te bereiken en de uitvalswegen bieden een goede verbinding met Den Bosch-Utrecht, Tilburg-Breda en Eindhoven.

INDELING

Begane grond: Zeer ruime entree/vide met toegang tot meterkast, slaapkamer en woonkamer. De sfeervolle woonkamer heeft een tegelvloer en aan de zijkant een erker. Woonkeuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gasstel, koelkast (2021), vaatwasser (2020) en combimagnetron. Vanuit de keuken kom je in de hal met daarin de buitendeur en toegang tot toilet en bijkeuken. Bijkeuken met keukenblok en wasmachine opstelling. Toilet met zwevend closet en fonteintje. Deze woning heeft tevens een grote slaapkamer en badkamer op de begane grond. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met directe toegang tot de grote badkamer, welke voorzien is van een toilet, bidet, ligbad, douche, wastafel en designradiator. De gehele begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop met toegang tot 3 zeer ruime slaapkamers en een badkamer. Badkamer met douche, toilet, bidet en wastafel. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, grote dakkapellen en erg veel bergruimte achter zgn. knieschotten. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een ‘walking closet’.

2e verdieping: Vlizotrap naar de bergzolder met een hoogte van ca. 1 meter.

Tuin: Deze ruime villa komt goed tot zijn recht op de ruime kavel aan de Schutswei. Aan de voorzijde tuin en een grote brede oprit. Achtertuin met groot gazon en borders. Achterin de tuin bevindt zich een stenen dierenverblijf, welke tevens als berging gebruikt kan worden. Aan de rechterzijde van de woning staat een ruime garage (41 m2) met een bergzolder en elektrisch bedienbare deur. De oprit voor de garage biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

KENMERKEN

- Solide woning op gewilde locatie - Vloerverwarming op gehele begane grond - Volledig geïsoleerd - Energielabel A - 4 slaapkamers - 2 badkamers - Levensloopbestendig - Houten kozijnen met HR+ glas - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto’s - Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 194
Inhoud woonhuis 704

Overige

Perceel oppervlakte 818
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 194
Inhoud woonhuis 704

Overige

Perceel oppervlakte 818
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars