Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze zeer knusse twee-onder-één kapwoning met vier slaapkamers, een zonnige achtertuin op het zuidwesten en een grote stenen garage met berging is gelegen op een rustige en centrale locatie in Haaren.

Verkoopinformatie: Van deze woning is een eigen website beschikbaar met video en een virtuele 360 tour. Download op Funda de brochure en gebruik daarin de actieve link naar de website: pietheestersstraat9.nl

LIGGING: De woning is aan een rustige straat gelegen, op een gunstige locatie ten opzichte van de winkel-voorzieningen en het dorpscentrum van Haaren. Basisvoorzieningen zoals een supermarkt en basisschool vind je op enkele minuten loopafstand.

INDELING:

Begane grond: Via de entree betreed je de hal, met garderobe en trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal vind je bovendien de toiletruimte, de meterkast en de kelderruimte onder de trapopgang. Aansluitend aan de hal ligt de keuken. Deze keuken is in 2017 vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals inductie kookplaat, oven, vaatwasser en Amerikaanse koelkast/vriezer. Bovendien vind je in de keuken de aansluitpunten voor wasapparatuur. Vanuit de keuken heb je toegang tot de achtertuin. Direct aan de keuken is de woonkamer gesitueerd. De grote ramen aan de voor- en achterzijde van de woning zorgen voor veel lichtinval. Bovendien beschikt de woonkamer over een inbouwkast en een eikenhouten parketvloer.

Eerste verdieping: Aan de centrale overloop zijn drie slaapkamers en een badkamer gelegen. De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben beide een praktische inbouwkast. De vloeren van de slaapkamers zijn afgewerkt met een keurige laminaatvloer. De badkamer met tegelvloer heeft een douche, wastafel en een toilet.

Tweede verdieping De tweede verdieping is via een vaste trap toegankelijk. Op de voorzolder is de Vaillant CV-combiketel (bouwjaar 2009) geplaatst. De vierde slaapkamer beschikt over een dakkapel aan de achterzijde van de woning

TUIN

De ruime achtertuin van de woning heeft een mooie walnotenboom, gazon en moderne tegel. De tuin is op het zuidwesten gesitueerd en via een poort achterom toegankelijk. De grote, stenen garage met elektrische kanteldeur en betonvloer biedt ruim voldoende plaats voor een auto. Ook de aangebouwde stenen berging beschikt over een betonvloer en elektra, en is uitermate geschikt voor het opbergen van tuingereedschap en fietsen.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

BIJZONDERHEDEN:

- Rustig en centraal gelegen - 4 slaapkamers - Grote garage met berging - Fraai aangelegde achtertuin op het zonnige zuidwesten. - Parkeergelegenheid op eigen terrein - Energielabel C - CV ketel 2009 - Grotendeels voorzien van rolluiken - Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas (behalve dakkapel dubbel glas) - Basisvoorzieningen op enkele minuten loopafstand - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto's - Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 358

Overige

Perceel oppervlakte 313

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 358

Overige

Perceel oppervlakte 313

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars