Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vang 4 te Almkerk.

Keurige vrijstaande woning (semi-bungalow), vrij gelegen aan de rand van het centrum, in rustige en keurige buurt, dicht langs het stroompje de Alm en toch op slechts 5 minuten vanaf de A27.

De grootste pluspunten zijn - Bouwjaar 1976 - Woonoppervlakte 143m² - Perceel van 597m² - Inhoud 660m³ - Grote garage voor 2 auto’s - Carport en eigen oprit aan de voorzijde - 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond - 2 slaapkamers op de eerste verdieping

Op loopafstand van de winkels staat deze vrijstaande semi-bungalow met (dubbele) garage, carport, tuin, terras en fraaie rustige ligging. Het huis is gebouwd omstreeks 1976, is ongeveer 660 m³ inclusief garages en staat op 597m² grond. Het bijzondere aan dit huis is de ligging en de slaapkamers en badkamer beneden. De royale oprit biedt ruimte voor het parkeren van meerdere auto's. De achtertuin is niet diep maar vooral breed, er is voldoende tuin om een fraaie zit te maken zodat u kunt genieten van de zon. Verder is de tuin voorzien van een royale overkapping en netjes aangelegd.

Binnen is het een ruime en comfortabele woning. De L-vormige woonkamer is ruim en ziet er netjes uit. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en een airco unit. Aan de voorzijde is ligt de L- vormige keuken wat tegelijkertijd ook een woonkeuken is. De keuken inrichting is gedateerd, echter een aantal onderdelen van de apparatuur is de afgelopen jaren nog vervangen. De badkamer is ca. 15 jaar oud en uitgerust met een wastafelmeubel en inloopdouche. Verder zijn er op de begane grond twee ruime slaapkamers en een aparte toiletruimte. Vanuit de hal is ook de zeer ruime diepe garage (voor 2 auto’s) te bereiken.

In de woonkamer is een fraaie vaste trap gemaakt een ruim aantal jaren geleden en deze geeft toegang tot de eerste verdieping. Op de eerste verdieping vinden we dan ook twee ruime slaapkamers en een royale overloop met diverse bergruimtes. Dit verrassend ruime vrijstaande huis is door zijn unieke indeling en maar liefst 4 slaapkamers een huis wat velen doelgroepen zal aanspreken. Voor senioren is dit erg prettig te bewonen omdat alles gelijkvloers te gebruiken is, echter door de 4 slaapkamers en het ruime karakter is het ook voor gezinnen met kinderen zeer prettig wonen.

Nieuwsgierig geworden ? Maak een afspraak om te komen kijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 661

Overige

Perceel oppervlakte 597

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 661

Overige

Perceel oppervlakte 597

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek

De nieuwste koopwoningen in Almkerk