Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Baksweer 236 Raamsdonksveer

Verrassende vrijstaande woning met een eigen oprit, ruime garage en geweldige ruime achtertuin. Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk (op een unieke locatie zonder achterburen) met werkelijk alle voorzieningen, winkels, kinderopvang, scholen op loopafstand.

De woning is gebouwd in 1985 en is gelegen op een perceel van 417 m² eigen grond. De inhoud bedraagt ca. 575 m3. De woning is zeer netjes maar eenvoudig afgewerkt, goed onderhouden en gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen.

De grootste pluspunten zijn : - Woonoppervlakte 128 m² - Royaal perceel van 417m² - Inhoud van maar liefst 575m³ - Zeer royale L-vormige woonkamer met schuifpui naar de achtertuin - Grote brede achtertuin met zon en schaduw - Inpandige en zeer ruime garage - 3 zeer ruime slaapkamers en mogelijkheid om 4 of 5 kamers te maken - Bouwjaar 1985

Globale Indeling:

Begane grond: Entree, ruime hal met toiletruimte en meterkast. De hal is netjes afgewerkt met een tegelvloer en biedt toegang tot de woonkamer en heeft de trapopgang naar de eerste verdieping.

Vanuit de hal te bereiken ruime en vooral lichte L-vormige woonkamer. De woonkamer is voorzien van een nette tegelvloer en een open haard. Vanuit de woonkamer is de ruime achtertuin te bereiken via een grote schuifpui. Aan de achterzijde is de ruime L keuken met een eenvoudig keukenblok waarin apparatuur zoals koelkast, afzuigkap, elektrische kookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is de garage te bereiken. De garage is erg ruim en voorzien van een tegelvloer, aansluitpunten wasmachine en toegang tot de achtertuin.

De achtertuin is gelegen op het noordoosten met gazon, weelderige begroeiing en een ruim terras. U kunt een groot deel van de dag heerlijk van de zon genieten. Of de schaduw opzoeken. De ruime garage is te benaderen vanaf de straatzijde en de voortuin heeft een ruime oprit voor 2 of 3 auto’s.

1e Verdieping: Ruime en lichte overloop met toegang tot een 3 tal slaapkamers. Twee aan de voorzijde en een aan de achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde is zo ruim dat daar makkelijk twee kamers van te maken zijn. De slaapkamers zijn allemaal keurig afgewerkt en hebben een fijne lichtinval. Aan de zijkant is de badkamer te vinden welke beschikt over een douchecabine, ligbad, wc en wastafel. De badkamer heeft een klassieke uitstraling maar is in een nette staat.

Tweede verdieping: Via een vlizotrap is de zeer ruime tweede verdieping te bereiken. Door daar een vaste trap te maken krijgt u er minimaal 21 m² aan extra woonoppervlakte bij waar eventueel een of twee ruime slaapkamers te maken zijn.

Een geweldig en vooral leuk gelegen vrijstaande woning op een heerlijke plek, dus maak gerust een afspraak voor een informatieve bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 576

Overige

Perceel oppervlakte 417

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 576

Overige

Perceel oppervlakte 417

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek