Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een zeer rustig stukje van Raamsdonksveer, aan de rand van een prachtig park met uitzicht op de molen “d’Onvermoeide” ligt dit ruime vrijstaande woonhuis met 2 opritten, een garage, overkapping en maar liefst 7 (slaap)kamers. Door de straat waarin deze zeer ruime villa is gelegen komt alleen bestemming/woonverkeer. De villa is in de afgelopen jaren op een nette manier verbouwd en gemoderniseerd, zo is er onder andere een grote dakkapel geplaatst en is de badkamer geheel op een fraaie luxe manier vernieuwd.

Op de begane grond bevinden zich de royale woonkamer, mooie zeer ruime L vormige woonkamer en woonkeuken Tevens biedt deze sfeervolle woning 2 verschillende opritten waar je op eigen grond makkelijk 5 a 6 auto’s kwijt kunt.

Het gigantische perceel met voor- en achtertuin is 646 m² groot en de achtertuin ligt op het zuidwesten.

De grootste Pluspunten van deze woning zijn: - Grotendeels gemoderniseerd op een fraaie en moderne wijze. - Groot perceel van 646 m² - Inhoud van 730m³ - Zeer royale woonoppervlakte van maar liefst 213m² - Bouwjaar 1985 - Voorzien van 7 slaapkamers -. Nieuwe tuinaanleg in achtertuin met een fraaie overkapping met berging - Badkamer en toilet 2022 - Moderne keuken 2015 - Een mooie rustige ligging aan het park en een genot om in te wonen.

INDELING BEGANE GROND Ruime hal/entree met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en toegang tot de woonkamer, bijkeuken en het toilet. De hal heeft een praktische en ruime indeling. Moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De zeer lichte en riante L vormige woonkamer (ca. 58 m²) biedt toegang tot de woonkeuken en heeft een apart eetgedeelte en 2x openslaande deuren naar de grote achtertuin. De woonkamer is mooi afgewerkt met stucwerk en een keurige PVC vloerafwerking. Aan de zijkant/achterkant gelegen ruime moderne woonkeuken voorzien van groot 6 pits fornuis met een zeer ruime oven, een afzuigkap, vaatwasser, losse koelkast en veel bergruimtes, De keuken biedt toegang tot de achtertuin en geeft ook toegang tot de zeer praktische bijkeuken met wasapparatuur aansluitingen. Aan de achterzijde op het zuidwesten, ligt de ruime, grotendeels vernieuwde tuin welke is aangelegd. Grote garage, houten overkapping en een extra berging. De achtertuin biedt op meerdere plaatsen toegang tot de achteruitgang naar het achtergelegen park of vooruitgang naar de straat. De tuin biedt o.a. zonneterrassen, borders, en een gazon. De tuin is zonnig gelegen en biedt veel privacy.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot 5 zeer ruime slaapkamers, en een zeer grote moderne badkamer. Vanuit de overloop heeft u via een vaste trap toegang tot de tweede verdieping. Slaapkamer 1 en 2 liggen aan de achterzijde en hebben een grote brede raampartij en een prachtig uitzicht op het park en de molen. De 3 andere slaapkamers liggen aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn op een fraaie lichte manier afgewerkt en voorzien van stucwerk wanden en plafonds met inbouwspots en een nette sfeervolle PVC vloer. Aan de achterzijde is er toegang tot de geheel vernieuwde moderne badkamer en voorzien van een grote inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en wandcloset-toilet en een groot ligbad.

TWEEDE VERDIEPING: Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping, deze zolderverdieping is voorzien van twee (slaap)kamers met grote dakramen en in een van de twee kamers is de moderne CV Ketel geplaatst (HR cv combiketel 2024).

Deze zeer ruime en nette woning is op een goede en keurige manier afgewerkt en is op velen vlakken gemoderniseerd. Verder is de ligging erg aantrekkelijk en de omgeving rustig en sfeervol. Kom gerust zelf ervaren waarom wij deze woning van harte aanbevelen en die u de leefruimte kan bieden waar u al langer naar op zoek bent.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 213
Inhoud woonhuis 730

Overige

Perceel oppervlakte 646

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 213
Inhoud woonhuis 730

Overige

Perceel oppervlakte 646

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek