Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zijn jullie op zoek naar een royale gezinswoning in een kindvriendelijke woonwijk? Dan is deze twee-onder-een-kapwoning op de Bergse Plaat precies wat je zoekt! Met maar liefst vijf slaapkamers, een prachtige tuin met terrassen op verschillende niveaus en parkeergelegenheid op de oprit, biedt deze woning het perfecte thuis voor jullie gezin. Geniet van het vrije uitzicht aan de voorzijde en profiteer van nabijgelegen voorzieningen zoals basisscholen, een medisch centrum en een winkelcentrum. Het centrum van Bergen op Zoom is slechts een kwartiertje fietsen, terwijl de snelwegen en het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.

BEGANE GROND Bij binnenkomst via de hal heb je toegang tot het toilet en de lichte woonkamer, voorzien van airconditioning en met een aangenaam uitzicht op het groen aan de overkant van de straat. Aan de achterzijde bevindt zich de eetkamer met uitzicht op de achtertuin. De open keuken grenst aan de eetkamer en beschikt over een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur waaronder een gasfornuis met oven, design afzuigkap, vaatwasser en koelkast. De keuken leidt naar de bijkeuken, waar ook de wasmachine en droger staan. Vanuit de bijkeuken kun je kiezen om naar de werk-/ slaapkamer of de tuin te gaan. De voormalige garage is omgebouwd tot een werk-/ slaapkamer die via de bijkeuken te bereiken is en een fietsenberging die vanaf de oprit toegankelijk is. Vanuit de werk-/ slaapkamer is via een vlizotrap de bergzolder te bereiken. Indien gewenst kan de voormalige garage weer na enige aanpassing in gebruik worden genomen als garage.

EERSTE VERDIEPING De vaste trap leidt naar een ruime overloop. Op deze verdieping vind je drie verrassend ruime slaapkamers van respectievelijk 10 m², 11 m² en 16 m² en een badkamer van 8 m² te vinden. De badkamer is voorzien van een toilet, hoekligbad, douchecabine en wastafelmeubel.

TWEEDE VERDIEPING Via een vaste trap bereik je de overloop op de tweede verdieping met veel bergruimte. Op de tweede verdieping is de vijfde slaapkamer gelegen. In deze slaapkamer is een dakvenster geplaatst voor extra daglicht. Op de zolder bevindt zich tevens de opstelplaats van de CV-ketel en de unit voor de mechanische ventilatie.

TUIN De ruime achtertuin, zonnig gelegen op het zuiden, biedt veel privacy en beschikt over een sfeervolle veranda. Naast de veranda zijn er ook twee terrassen op verschillende niveaus, waarvan de tweede zich verschuilt achter het riet aan het water. Kort samengevat een sfeervolle achtertuin met veel privacy en geen directe achterburen.

Algemeen: - De woning is gelegen aan een ruim opgezette straat met plantsoen aan de voorzijde en een water aan de achterzijde - De woning is gelegen in de geliefde woonwijk de Bergse Plaat - De woning is voorzien van een werk-/ slaapkamer op de begane grond - De woning heeft maar liefst 5 ruime slaapkamers en veel bergruimte - Indien gewenst kan de voormalige garage weer na enige aanpassing in gebruik worden genomen als garage - De woning is vrijwel geheel voorzien van rolluiken - In 2020 zijn 13 zonnepanelen geplaatst - In 2022 is een airco geplaatst in de woonkamer - Het buitenschilderwerk is in 2023 uitgevoerd - In de NVM-koopovereenkomst zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen ter grootte van 10 % van de koopsom - Oplevering in onderling overleg

Benieuwd naar deze woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 565

Overige

Perceel oppervlakte 220

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 565

Overige

Perceel oppervlakte 220

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Pieter Hommel