Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Welkom bij de Beethovenlaan 329, een leuke gezinswoning op een toplocatie in Tilburg! Als je op zoek bent naar comfort en ruimte, kom dan vooral even een kijkje nemen bij deze keurig onderhouden tussenwoning. Je bent hier voorzien van een ruime woonkamer, open keuken, maar liefst 4 slaapkamers, een nette badkamer en een keurig aangelegde, zonnige achtertuin. De locatie nabij het Wagnerplein is meer dan ideaal voor al je dagelijkse boodschappen. 

Kortom, dit huis heeft alles wat je zoekt. Maak een afspraak voor een bezichtiging en laat je rondleiden door onze makelaar.

Indeling

Begane grond
Binnenkomst in de hal met de meterkast, het toilet met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. We zetten de rondleiding voort in de woonkamer.

De ruime doorzon woonkamer is voorzien van grote ramen aan de voorzijde en een schuifpui aan de achterzijde. Er is volop ruimte voor een gezellige eethoek en een comfortabele zithoek. Het geheel is netjes afgewerkt en kan naar eigen smaak verder worden ingericht. 

De open keuken is geplaatst in een L-opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een kookplaat, afzuigkap en oven. Ook ben je voorzien van lekker veel kastruimte én een praktische trapkast. Vanuit de keuken stap je ook zo de achtertuin in.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn alle drie ruim van formaat, heerlijk licht en er zou eenvoudig weer een vierde slaapkamer gecreëerd kunnen worden. 

De nette, ruime badkamer is keurig onderhouden en ingericht met een douche, toilet en wastafel. Ook vind je hier de aansluitingen voor de wasmachine. 

Tweede verdieping
Met de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier heb je een ruime voorzolder met de cv-ketel en een grote vierde slaapkamer met dakkapel.

Tuin
Vanuit de woonkamer of keuken stap je de zonnige achtertuin in. Deze is gelegen op het noordwesten en beschikt over een eigen achterom. De tuin is keurig aangelegd en onderhouden. Ook vind je hier een nette berging.

Omgeving
Deze leuke tussenwoning is gelegen op een mooie en rustige locatie aan een groen plantsoen met vrij uitzicht. De woning is verder uitermate gunstig gelegen ten aanzien van scholen, uitvalswegen, het vernieuwde Wagnerplein en sportcentrum Drieburcht.

Bijzonderheden:
- HR beglazing;
- Energielabel C. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 158
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 158
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg