Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**EEN RUIM HERENHUIS MET EINDELOZE MOGELIJKHEDEN**

Ontdek de perfecte balans tussen ruimtelijk wonen en strategische ligging in dit uitgebouwde herenhuis in Nederwetten. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar extra ruimte, professionals die een kantoor aan huis wensen, en iedereen die de voorkeur geeft aan een rustige woonomgeving. Met een royale uitbouw, een veelzijdige indeling en een locatie die zowel rust als bereikbaarheid biedt, staat dit huis klaar om aan al jouw wensen te voldoen.

**DE KERN VAN COMFORT EN RUIMTE**

- Een uitgebouwd herenhuis met een woonkamer, tuinkamer en werkkamer op de begane grond.
- Flexibiliteit om een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren.
- Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime badkamer.
- Een vierde slaapkamer op de tweede verdieping met een sauna ter overname.
- Een oprit voor meerdere auto's en een ruime garage met bergvliering.
- Gelegen tussen Nuenen, Son en Eindhoven, nabij uitvalswegen en natuur, in een rustige laan met karakteristieke bomen en met een basisschool op loopafstand

**EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS**

Bij binnenkomst in dit herenhuis valt direct de ruimtelijke opzet op. De begane grond is royaal uitgebouwd en biedt een woonkamer waarin het hele gezin comfortabel kan ontspannen. De tuinkamer, voorzien van airconditioning, is een lichte ruimte met grote ramen die een prachtig zicht bieden op de groene, parkachtige tuin welke op het oosten bevindt. De werkkamer op de begane grond is ideaal voor thuiswerkers of als praktijkruimte.

De mogelijkheid bestaat om op de begane grond een extra slaap- en badkamer te realiseren, wat het huis ook geschikt maakt voor levensloopbestendig wonen of voor het ontvangen van gasten die meer privacy wensen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingopslag. De badkamer is ruim opgezet en biedt alle benodigde faciliteiten. De tweede verdieping verrast met een extra slaapkamer, compleet met een sauna die ter overname wordt aangeboden – een luxe toevoeging aan het huis.

De oprit en garage bieden niet alleen plaats voor meerdere auto's, maar ook voldoende ruimte voor fietsen, gereedschap en andere opslag. De garage is voorzien van een handige bergvliering.

De ligging van de woning combineert het beste van twee werelden: de rust van een fraaie laan met beeldbepalende bomen en de nabijheid van uitvalswegen die je snel naar alle voorzieningen in Eindhoven of Helmond brengen. Voor de natuurliefhebbers zijn er volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

**EEN HUIS DAT MET JE MEEBEWEEGT**

Dit herenhuis is ontworpen met het oog op flexibiliteit en groei. Met een woonoppervlakte van 189 m² en een perceeloppervlakte van 654 m² is er genoeg ruimte om het huis naar eigen wens in te richten en aan te passen aan veranderende levensomstandigheden.

**LICHT, LUCHT EN RUIMTE**

De tuinkamer is een lichtpunt in het huis, met grote ramen die zorgen voor een mooie lichtinval en een directe verbinding met de buitenruimte. De airconditioning zorgt voor verkoeling tijdens warme zomerdagen.

**NEEM DE STAP NAAR JOUW NIEUWE THUIS**

Ben je klaar om de stap te zetten naar een huis dat met je meegroeit? Neem contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf de ruimte, de rust en de mogelijkheden die dit herenhuis in Nederwetten te bieden heeft. Dit is jouw kans op een thuis dat past bij jouw levensstijl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 189
Inhoud woonhuis 669

Overige

Perceel oppervlakte 654
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 189
Inhoud woonhuis 669

Overige

Perceel oppervlakte 654
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij