Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN THUIS BOVEN DE WOLKEN

Stel je voor: een leven waar elke dag begint met een panoramisch uitzicht over de bruisende skyline van Eindhoven. Voor jonge gezinnen die dromen van ruimte, senioren die comfort en gemak zoeken, en iedereen die verlangt naar een oase van rust, is dit royale appartement op de tiende verdieping een ware vondst. Met alle voorzieningen binnen handbereik, natuur om de hoek en de stadse dynamiek op een steenworp afstand, biedt dit appartement het beste van alle werelden. Welkom in jouw nieuwe thuis, waar het leven net dat beetje mooier is.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

UITZICHT OM BIJ WEG TE DROMEN: Gelegen op de 10e etage, biedt dit appartement een adembenemend uitzicht over Eindhoven.
RUIMTE IN OVERVLOED: Drie ruime slaapkamers, met de mogelijkheid om eenvoudig een vierde te creëren, bieden alle ruimte voor jouw gezin.
DUBBEL GENIETEN: Twee balkons, één op het westen voor de avondzon en één op het oosten voor de ochtendgloren, verzekeren je van een plekje in de zon.
ALLES BINNEN HANDBEREIK: Directe toegang tot Winkelcentrum Vaartbroek en op korte afstand van alle stedelijke voorzieningen.
MODERN COMFORT: Een keuken, badkamer en toilet die in 2016 volledig zijn vernieuwd, plus een frisse laminaatvloer gelegd in 2019.

EEN UITZICHT DAT NOOIT VERVEELT

Stap binnen in dit royale appartement en laat je direct overweldigen door het licht en de ruimte. De woonkamer, met grote raampartijen, biedt een levend schilderij van de stad. De moderne keuken, waar de geur van versgebakken brood je tegemoetkomt, nodigt uit tot culinaire avonturen. De badkamer, met zijn strakke inloopdouche, is een toevluchtsoord waar je de dag van je afspoelt. En dan de slaapkamers – jouw persoonlijke cocons van rust, waar de stilte van de hoogte je omarmt.

EEN LEVEN VOL GEMAK

Wonen boven Winkelcentrum Vaartbroek betekent dat je voor een snelle boodschap slechts de lift hoeft te nemen. En met de bushalte voor de deur en uitvalswegen binnen handbereik, ben je altijd verbonden met de wereld om je heen. De gratis parkeergelegenheid maakt dat vrienden en familie altijd welkom zijn, zonder zorgen over waar ze hun auto kwijt kunnen.

NATUUR EN STAD IN PERFECTE HARMONIE

De Dommelvallei en het Amandelpark bieden je een groene oase waar je tot rust komt en energie opdoet. En als de stad roept, ben je binnen enkele minuten in het kloppende hart van Eindhoven.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

De VVE is toegewijd aan het verduurzamen van jouw nieuwe thuis. Met reeds uitgevoerde onderzoeken en studies, is de toekomst groen en de maandelijkse bijdrage een investering in een duurzame wereld.

EEN ZINTUIGLIJKE ERVARING

Voel de zachte bries op je gezicht als je op het balkon staat, kijkend naar de zonsondergang die de hemel in vuur en vlam zet. Hoor het zachte gefluister van de stad beneden, terwijl je boven alles verheven bent. Proef de verse kruiden uit je eigen keuken, terwijl je kookt met uitzicht op de sterren. Raak geïnspireerd door de ruimte en het licht dat je nieuwe thuis biedt.

Ben je klaar om je zintuigen te laten prikkelen? Neem dan snel contact op en ervaar zelf wat dit appartement jou te bieden heeft. Dit is niet zomaar een thuis, dit is waar jouw toekomst begint.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 378

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 378

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij