Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek het perfecte thuis in deze charmante 2-onder-1-kapwoning gelegen aan de Schepen van Durenlaan 5 in Nuenen. Deze woning heeft maar liefst 4 slaapkamers, 2 badkamers, een inpandige garage en een Finse sauna en infraroodcabine op de zolderverdieping. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de prachtige mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

Ligging:
Nuenen ligt in een omgeving met prachtige bossen. In het levendige historische centrum, waar Vincent van Gogh zijn voetsporen heeft nagelaten, zijn winkels en gezellige restaurants te vinden. Scholen en sportverenigingen liggen ook binnen handbereik. Via de nabij gelegen uitvalswegen sta je binnen 15 minuten in Eindhoven.

Indeling
Begane grond:
Via de voordeur kom je in de entree met toiletruimte met volledig betegelde wanden. De entree geeft toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een groot raamkozijn, een zijraam en aan de achterzijde van een grote schuifpui die samen een zee aan daglicht binnenlaten. De half open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Hier vind je de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de bijkeuken zijn de tuin en de garage te bereiken. Deze is voorzien van een elektrische en inbraakwerende garagedeur.

1e verdieping:
Vanuit de woonkamer is er via een deur toegang tot de trap. De overloop geeft toegang tot één van de badkamers en 3 ruime slaapkamers. De master-bedroom heeft een badkamer en suite met een ligbad, toilet en een wastafel. De andere badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van raamkozijnen die veel daglicht binnen laten.

2e verdieping:
De vaste trap brengt je op de overloop. Hier bevindt zich de CV-opstelling. Tevens is hier een 4de slaapkamer met Finse sauna en infraroodcabine. Een luxe toevoeging die jouw huis transformeert in een privé-spa, perfect om aan de drukte van het dagelijks leven te ontsnappen.

Tuin:
De achtertuin is bereikbaar via de bijkeuken en via de schuifpui in de woonkamer. Vanuit de schuifpui stap je onder de overkapping waar sfeervolle inbouwspots zijn aangebracht op het terras.
De tuin is een heerlijke oase, gelegen op het zuidoosten, waardoor je de hele dag kunt genieten van de zon.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1993;
- Perceeloppervlakte: 174m²;
- Inhoud: 546,2 m³;
- Woonoppervlakte: 148,8m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Volledig geïsoleerd;
- Verwarming middels CV-combiketel;
- Warm water middels CV-combiketel;
- Inpandige garage voorzien van elektra;
- Buitenmuren zijn in 2021 gereinigd en geïmpregneerd;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 148
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 219
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 148
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 219
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Heeren van Goede Huizen