Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen met een permanent vakantiegevoel? Dat kan in deze sfeervolle houten semi-bungalow, gelegen op een fraai perceel van 439 m². De woning heeft momenteel 3 slaapkamers, maar dit kan optioneel uitgebreid worden tot 5 slaapkamers! De woning beschikt over een fraaie leefruimte, open keuken, 2 slaapkamers op de begane grond, badkamer en een serre op de begane grond, alsmede een ruimtelijke vide met slaapkamer op de verdieping. Met een ligging op korte afstand van alle voorzieningen is dit dé ideale levensloopbestendige woning, maar ook voor gezinnen biedt het huis volop mogelijkheden. Kom snel kijken en laat je overtuigen!

Begane grond: Entree via de netjes aangelegde voortuin. Binnenkomst in de royale hal, met tegelvloer en toegang tot woonkamer, slaapkamer, toilet en meterkast. Toiletruimte met toilet en fonteintje. Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, met een afmeting van ca. 13 m². Deze kamer is voorzien van recent gelegde laminaatvloer en geeft toegang tot de badkamer. Betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en designradiator. Een raampje en afzuiging zorgen voor ventilatie. Vanuit de hal door middel van openslaande deuren toegang tot de royale leefruimte. Deze bestaat uit een woonkamer, ingedeeld met zit- en eetgedeelte en een open keuken. Vanuit de eetkamer geven openslaande deuren toegang tot de zijtuin. Diverse ramen zorgen voor veel lichtinval! De keuken is voorzien van een hoekopgestelde inrichting, met o.a.a een inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast. Via een open trap in de leefruimte bereik je de verdieping. Aan de achterzijde is een aangebouwde serre, van waaruit je prachtig zicht hebt op de achtertuin. Tevens is er nog een tweede slaapkamer, ook te gebruiken als kantoorruimte. Deze ruimte is ca. 17 m² en heeft veel lichtinval door de grote ramen. In de afsluitbare kast is de c.v.-ketel gesitueerd (Intergas, 2018) en hier bevindt zich tevens de verdeler voor de vloerverwarming. Inpandig te bereiken garage van ca. 5.55x2.89 m. met lichtkoepel en openslaande houten deuren.

Verdieping: Grote overloop met prachtige vide. Deze geeft een gevoel van ruimte! Het is eenvoudig hier 2 extra slaapkamers te creëren. Er is volop lichtinval door de dakvensters en de lichtkoepel. Zonder het doen van aanpassingen kan je hier een fijne werkruimte maken! Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde van de woning met wastafel, dakvenster en bergruimte onder de kaphelling.

Tuin: Het perceel is maar liefst 439 m² en de tuin is gelegen aan zowel voor-, zij- als achterkant. De tuin is aangelegd met o.a. betegeling, plantenborders, vijver en diverse beplanting. Er is een afsluitbare poort aan de zijkant van de woning. Achterin de tuin staat een houten tuinhuisje, voorzien van elektra. Ideaal voor het opbergen van tuingereedschap.

Bijzonderheden: -De begane grond is deels voorzien van vloerverwarming. -Er is een airconditioning in de woonkamer. -De serre is voorzien van zonwering (elektrisch bedienbaar). -Houten skeletbouw. -Ligging op gewilde locatie. -De auto kan in de garage of op de oprit.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoeksplicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 649

Overige

Perceel oppervlakte 439

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 649

Overige

Perceel oppervlakte 439

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems