Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op bungalowpark L´air Pur in Baarle-Nassau, nabij de Belgische grens, staat deze moderne recreatiewoning met 3 slaapkamers, twee badkamers en een berging op een perceel van maar liefst 769 m² (EIGEN GROND!) Je kunt hier in alle rust genieten van ruimte en de natuur!

In vergelijking tot veel andere woningen op het park is dit huis volledig opgetrokken uit steen en op staal gefundeerd. De verdiepingsvloeren zijn van beton. De woning is volledig geïsoleerd en heeft daarom ook het energielabel B!


Het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen is op circa 2 kilometer afstand gelegen.

Indeling:

Begane grond
Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal die je toegang geeft tot de meterkast (12 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar). Vanuit de hal kun je naar de woonkamer en de badkamer.

De ruime woonkamer is voorzien van grote raampartijen en 2 sets openslaande tuindeuren waardoor je heerlijk kan genieten van het uitzicht op de tuin. In de woonkamer bevindt zich tevens de trapopgang naar de 1e verdieping.

De keuken staat in directe verbinding met de woonkamer. De keuken is voorzien van een eiland met diverse onderkasten en lades, een 5-pits gaskookplaat, een r.v.s. afzuigkap, een r.v.s. spoelbak en een Quooker. Daarnaast heeft de keuken een vaste kastenwand met veel opbergruimte. In deze kastenwand bevindt zich tevens apparatuur, te weten de koelkast, een vaatwasser, een combi oven/magnetron, een stoomoven en een koffiezetapparaat.

Nabij de keuken bevindt zich een vaste kast waarin de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Atag) zich bevindt.

De badkamer op de begane grond is voorzien van een douche, wastafel en een hangcloset.

1e verdieping
Via de trap in de woonkamer kom je op de 1e verdieping op een ruime overloop. Deze geeft toegang tot de 3 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte.

De twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde zijn ca. 3.62 x 5.70 m en ca. 3.68 x 3.51 m groot. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 5.15 x 3.47 m groot en is voorzien van een vaste kast.

De badkamer is voorzien van een ligbad, een regen- massage douchecabine, een dubbele wastafel met meubel, een spiegelkast en een hangcloset. De waskamer heeft aansluitingen voor de was- en droogapparatuur en is voorzien van een vaste kast.

Tuin & berging
De ruime privacy biedende achtertuin is gelegen op het westen. De tuin is voorzien van meerdere terrassen waardoor je altijd kunt genieten van de zon. Het vlonderterras aangrenzend aan de woning is voorzien van een elektrisch zonnescherm. Verder is de tuin voorzien van diverse beplanting een tuinhuis en een berging. In het tuinhuis achterin de tuin staat een tweede keuken, voorzien van o.a. keukenkasten en spoelbak. Tevens is het tuinhuis voorzien van elektra.

In totaal is er parkeerruimte voor ca. 3 auto's op eigen terrein.

Kenmerken
- Bouwjaar 1999
- Houten kozijnen
- Dubbele beglazing.
- Betonnen verdiepingsvloer.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer en voorzien van vloerverwarming, m.u.v. de badkamer hier hangt een designradiator.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer m.u.v. de badkamer, deze is voorzien van tegels.
- Ruime zonnige tuin op het westen.
- Tuin is voorzien van sprinklerinstallatie.
- Parkeren op eigen terrein.
- De parkkosten bedragen € 1.325,- per jaar (2023). Hierin zit o.a. inbegrepen het beheer en onderhoud van het park en onbeperkt gebruik van alle faciliteiten van het park.
- Het voorschot voor het water wordt afzonderlijk in rekening gebracht. De prijs per m3 wordt per jaar vastgesteld en is een gemiddelde van het parkgebruik en het individuele gebruik incl. heffingen waaronder o.a. rioolheffing.
- Een nieuw lid is een entreebijdrage van c.a. € 250,- verschuldigd aan het park.
- Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden
- Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; ???wat je ziet is wat je koopt??? en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Bungalowpark Lair Pur
Bungalowpark Lair Pur is landelijk gelegen in het buitengebied van Baarle-Nassau. Op circa 2 kilometer afstand van het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen. Het park zelf beschikt over verschillende voorzieningen, hierbij kan je denken aan o.a. een (verwarmd) buitenzwembad met ligweide, een speeltuin, tennisbanen, een midgetgolf-baan, een dierenweide en een jeu de boules-baan.

Baarle-Nassau
Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, café's en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ''t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 521

Overige

Perceel oppervlakte 769
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 521

Overige

Perceel oppervlakte 769
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg

Wooninfluencers

Laden..