Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN STIJLVOL GROESEIND

Stel je voor: je stapt binnen in een wereld waar comfort, stijl en gemak samensmelten. Dit is geen droom, maar de realiteit van het appartement in de bruisende wijk Groeseind, nabij het Sint Pieterspark. Perfect voor starters, eenpersoonshuishoudens, senioren en iedereen die verlangt naar een levensloopbestendige woning. Met het centrum van Tilburg op fietsafstand en de uitvalswegen om de hoek, is dit de ideale uitvalsbasis voor jouw dynamische levensstijl. Welkom in jouw toekomstige thuis, waar elke dag een belofte is van comfort en stijl.

HIGHLIGHTS VAN JOUW NIEUWE THUIS

Sfeervol en Instapklaar: Een warm welkom elke keer als je binnenstapt, met een prima laminaatvloer en vloerverwarming die door het hele appartement loopt.
Luxe Wonen: Geniet van de hoogwaardige afwerking, inclusief een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur en een moderne, lichte badkamer.
Licht en Ruimte: Grote ramen zorgen voor een zee van licht en een frisse ambiance in zowel de woonkamer als de slaapkamer.
Praktisch en Comfortabel: Bergruimte met aansluitingen voor wasapparatuur, een CV ketel uit 2015, inpandige berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein.
Label A.
Buiten Genieten: Een ruim balkon biedt je de mogelijkheid om in alle rust te genieten van de buitenlucht.

EEN UITNODIGING VOOR COMFORT EN STIJL

De entree van het gebouw aan de Sint Nicolaasstraat is niet zomaar een toegangspunt; het is een uitnodigende poort die je verwelkomt in een omgeving waar veiligheid en moderniteit hand in hand gaan. Bij binnenkomst valt direct het moderne bellentableau op, de videofooninstallatie zorgt ervoor dat je altijd kunt zien wie er voor de deur staat, voordat je besluit iemand binnen te laten. Zodra je de lift instapt, wordt je verwachting al snel werkelijkheid. De liftcabine is schoon en goed onderhouden, wat bijdraagt aan het gevoel van kwaliteit en zorg die het gebouw uitstraalt. Met een soepele beweging brengt de lift je naar de verdieping van jouw nieuwe thuis. 

De woonkamer van dit appartement is een ware oase van rust en sfeer en biedt ruimte voor zowel een comfortabele zithoek als een aparte eethoek, waar je kunt ontspannen, werken of gasten kunt ontvangen. De grote ramen en de dubbele deuren naar het balkon zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en versterken het gevoel van ruimte en openheid.

Het balkon is een bijzonder kenmerk van dit appartement. Het fungeert als een natuurlijke uitbreiding van de woonkamer en biedt een privé buitenruimte waar je kunt genieten van de frisse lucht en het uitzicht. Het is de perfecte plek om te ontspannen met een kopje koffie in de ochtendzon of om de dag af te sluiten met een glas wijn terwijl de zon ondergaat. 

De moderne, witte keuken is uitgerust met de nodige inbouwapparatuur, waaronder een combi-magnetron, een vaatwasser, een ruime koelkast, een kookplaat en een afzuigkap die elke culinaire uitdaging aankan. De keuken biedt niet alleen functionaliteit maar ook stijl, met strakke lijnen en een slim ontwerp dat zorgt voor voldoende werk- en opbergruimte.

De moderne badkamer in dit appartement is een toonbeeld van hedendaags comfort. Bij binnenkomst valt de ruimtelijkheid op, die een gevoel van ontspanning biedt. De inloopdouche, met een glazen wand, is een centraal element in de ruimte en nodigt uit tot een ontspannende douche na een lange werkdag. Tevens een wastafel met een badkamermeubel, dat niet alleen een elegante uitstraling heeft, maar ook praktische opbergruimte biedt voor al je badkamerbenodigdheden. Het appartement beschikt tevens over een apart modern toilet met fonteintje.

De grote slaapkamer van dit appartement is een ware toevluchtsoord voor rust en ontspanning. De ruimte is voorzien van een laminaatvloer die niet alleen esthetisch aangenaam is, maar ook het comfort verhoogt dankzij de ingebouwde vloerverwarming. De slaapkamer geniet ook van veel natuurlijk licht, dankzij de grote ramen die een open en luchtige sfeer creëren. De ramen bieden ook een weids uitzicht op de omgeving.

De praktische bergruimte in dit appartement is een essentiële toevoeging die het dagelijks leven vergemakkelijkt. Deze ruimte is uitgerust met de nodige aansluitingen voor wasapparatuur, waardoor het mogelijk is om een wasmachine en droger te plaatsen. De CV-ketel, geïnstalleerd in 2015, is een betrouwbaar en energie-efficiënt systeem dat zorgt voor een comfortabele verwarming van het appartement en warm water. 

Een eigen parkeerplaats is een luxe in de stedelijke omgeving, gelegen op een afgesloten terrein. Dit betekent dat je nooit hoeft te zoeken naar een parkeerplek na een lange dag werken of tijdens drukke periodes. Het gemak van een eigen parkeerplaats, gecombineerd met de veiligheid van een afgesloten terrein, maakt dit appartement nog aantrekkelijker voor de moderne stadsbewoner.

Tot slot, een inpandige berging gelegen op de begane grond voor fietsen en andere overige spullen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 195

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 195

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg