Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Starters opgelet! Met genoegen presenteren wij u deze tussenwoning, compleet met garage en berging, gunstig gelegen aan de karakteristieke Ringbaan Oost, in de nabijheid van het bruisende centrum. Deze woning is bij uitstek geschikt voor startende huiseigenaren die waarde hechten aan zowel ruimte als de mogelijkheid om hun nieuwe thuis naar eigen inzicht te transformeren.

Binnenshuis kunt u rekenen op een ruime woonkamer, de keuken, vier slaapkamers en de badkamer. Buitenshuis is de woning voorzien van een verzorgd aangelegde tuin.

Heeft u twee rechterhanden en bent u er klaar voor om deze woning geheel bij uw woonwensen te laten aansluiten? Neem contact op met ons kantoor voor een bezichtiging, onze makelaars leiden u graag rond!

De notaris wordt door verkoper bepaald.

Indeling

Begane grond
Bij het betreden van deze woning wordt u verwelkomd door een royale doorzon woonkamer, doordrenkt met natuurlijk licht en voorzien van een sfeervolle kachel. Deze ruimte vormt het hart van het huis, een ideale plek voor ontspanning en gezellig samenzijn.

De keuken is eenvoudig doch functioneel ingedeeld, waardoor u de kans heeft om hier uw droomkeuken te plaatsen met het keukenblok en de inbouwapparatuur die u wenst. In de keuken is tevens de ruimte om een gezellige eettafel te plaatsen. Daarnaast krijgt u via de openslaande deur toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
Via de trapopgang lopen we door naar de eerste verdieping waar we op de overloop terechtkomen. Op deze verdieping treft u drie van de vier slaapkamers en de badkamer.

De vertrekken zijn goed bemeten en naar eigen wens af te werken en/of in te delen. Twee van de slaapkamers zijn voorzien van een vaste wastafel.

De badkamer is gedateerd en voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, wastafel en een toilet. Deze ruimte heeft veel potentie om geheel te worden verbouwd naar een gloednieuwe badkamer met hedendaags comfort.

Tweede verdieping
De tweede verdieping herbergt een ruime slaapkamer met dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde, waardoor een aangename en lichte leefruimte ontstaat.

Buitenleven
De woning beschikt tevens over een ruime garage, ideaal voor het veilig stallen van voertuigen of als extra opslagruimte. Buiten kunt u genieten van een verzorgde tuin, gelegen op het oosten, waar u de ochtendzon kunt verwelkomen.

Locatie
De locatie van de woning combineert de dynamiek van het stadsleven en de rust van een woonwijk. De locatie biedt daarnaast het voordeel van verschillende voorzieningen in de buurt. Winkels, scholen, en sportfaciliteiten zijn allemaal binnen handbereik, waarmee de woning centraal staat in het dagelijks leven. U kunt een wandeling maken naar het nabijgelegen park, uw dagelijkse boodschappen doen in de supermarkt om de hoek, of genieten van een lunch in een van de vele restaurants in de buurt.

De notaris wordt door verkoper bepaald.

De Ringbaan Oost is een levendige verkeersader die de verbinding vormt tussen verschillende delen van de stad. Hoewel de woning aan een drukke straat is gelegen, biedt de woning zelf een oase van rust. 

De woning heeft een definitief energielabel, te weten E. Dit verloopt op 12-06-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 432

Overige

Perceel oppervlakte 161
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 432

Overige

Perceel oppervlakte 161
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg