Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN PERFECTE START IN GROESEIND

Op zoek naar een betaalbare, knusse woning in een fijne buurt? Dit huis in Groeseind is ideaal voor starters, stellen en jonge gezinnen die een praktische en gezellige thuisbasis willen. Met een zonnige tuin, een flinke garage en de binnenstad om de hoek, biedt dit huis alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen.

DE HIGHLIGHTS OP EEN RIJ

Sfeervol en goed onderhouden- Grote garage met veel mogelijkheden- Dichtbij het centrum voor al je boodschappen en vertier- Gezellige, kindvriendelijke buurt- Zonnige achtertuin op het westenEEN HUIS OM VAN TE HOUDEN

Bij binnenkomst in de doorzonkamer voel je meteen de huiselijke sfeer. De ruimte is licht en de vloerverwarming zorgt voor comfort. De half open keuken is de plek waar je samenkomt, kookt en de dag doorspreekt.

De woning heeft een woonoppervlakte van 78 m² en staat op een perceel van 151 m². De drie slaapkamers geven je alle ruimte voor een persoonlijke touch. De tuin op het westen is ideaal voor zonliefhebbers en biedt privacy en ruimte voor ontspanning of spel.

De begane grond is praktisch ingedeeld met een ruime woonkamer en een keuken die uitnodigt tot gezelligheid. De platte daken zijn goed geïsoleerd, wat bijdraagt aan een aangenaam binnenklimaat. Houten kozijnen met dubbel glas en recent schilderwerk (2020) zorgen voor een nette uitstraling. De vloerverwarming en een vernieuwde meterkast (2018) maken het plaatje compleet.

HIGHLIGHTS NADER BEKEKEN

Deze woning is met zorg bewoond en dat zie je terug in de afwerking. De grote garage is een luxe voor je auto of als werkruimte. De ligging nabij het centrum zorgt voor gemak en gezelligheid. Groeseind is een wijk waar je je snel thuis voelt en de achtertuin met westligging is een heerlijke plek om van de zon te genieten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 151
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 151
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg