Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze mooi afgewerkte 2 kapper aan de Wielewaal 20 in Etten-Leur. De woning is recent op de begane grond en buiten helemaal gemoderniseerd. De woning heeft beneden een compleet open inrichting met de keuken als centrale punt. Ook de hal en de bijkeuken zijn volledig gerestyled en super fraai afgewerkt. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer en verder is de woning recent bijna geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en 14 zonnepanelen.

Indeling:
Begane grond:
Via de fraai aangelegde voortuin kom je bij de voordeur die toegang geeft tot het toilet, de meterkast, de trapopgang naar de 1e verdieping en tot de woonkamer/keuken.
Het toilet is voorzien van een hangend closet en een fonteintje in meubel, is tot halverwege betegeld en daarboven strak gestukt en geverfd en heeft een klepraampje.
De meterkast is recent uitgebreid en vernieuwd en is voorzien van 18 groepen, waaronder 3 fase, en 5 aardlekschakelaars. Verder vind je in de meterkast de unit voor de vloerverwarming van de begane grond en de gasmeter. De watermeter en de waterontharder (ter overname) vind je in de put onder de mat bij de voordeur.
Woonkamer/keuken:
Vanuit de hal kom je in de woonkamer/keuken. Deze grote ruimte is geheel open en het centrale punt in deze ruimte is de fraaie nieuwe keuken met kastenwand en schiereiland. Aan de voorzijde van de woonkamer is nu de eethoek en achterin is de zithoek. Dit is natuurlijk geheel naar eigen smaak in te delen. De keuken bestaat uit een vaste kastenwand met daarin 2 grote voorraadkasten, een koelvriescombi, een combi magnetron/oven met daaronder, op hoogte, de vaatwasser. Het schiereiland is voorzien van en ceramiek werkblad, een 4 pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een spoelbak met een kokend water kraan van Quooker en verder is het eiland aan de voor en achterzijde voorzien van diverse opbergkastjes en lades.
Bijkeuken:
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van een hoge kastenwand met daarin geïntegreerd de opstelplaats voor de wasmachine en droger en er is ook voorzien in een werkblad met daar boven en onder ook opbergkasten.
De gehele begane grond vloer is afgewerkt met een mooie grote tegel met daaronder vloerverwarming. Alle wanden en plafonds zijn strak gestukt en geverfd. Verder is de gehele benedenverdieping voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas, horren in de draai-kiepramen en alle ramen zijn voorzien van rolluiken met afstandsbediening.

1e verdieping:
Via de vaste trapopgang in de hal kom je op de overloop van de 1e verdieping. De overloop is voorzien van laminaat op de vloer, spachtelputz wanden en een strak gestukt plafond. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.
Slaapkamer 1: Deze slaapkamer van ca. 10m2 is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van laminaat op de vloer, spachtelputz wanden en een strak gestukt plafond.
Slaapkamer 2: De slaapkamer van ca. 6m2 is aan de achterzijde gelegen en heeft ook laminaat op de vloer, spachtelputz wanden en een strak gestukt plafond. Deze kamer heeft ook een deur, groot draaikiepraam, naar het plat dak van de uitbouw en is nu in gebruik als kantoor/werkkamer.
Slaapkamer 3: Deze slaapkamer van ca.15m2 is aan de achterzijde gelegen en is ook voorzien van laminaat op de vloer, spachtelputz wanden en een strak gestukt plafond.
Badkamer: De badkamer van ca. 3,7m2 is geheel betegeld en de schuine dakwand is strak gestukt, voorzien van een dakraam en spotjes. De badkamer is uitgerust met een ligbad met handdouche en thermostaatkraan, wastafel in meubel, hangend closet en een infrarood paneel tegen het plafond als verwarmingselement. Er is ook nog een radiator maar die is niet meer aangesloten.
De gehele 1e verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing behalve het dakraam in de badkamer. Dat is van hout met dubbel glas. Verder zijn alle ramen ook weer voorzien van rolluiken met afstandsbediening. Alle 3 de slaapkamers zijn nog wel voorzien van een radiator maar deze zijn niet meer aangesloten.

2e verdieping:
Vanaf de overloop kom je via de vaste trapopgang op de 2e verdieping. Vanaf de trap kom je gelijk in een open ruimte die nu in gebruik is geweest als opbergruimte. Achter deze ruimte is nog een ruimte waar de opstelplaats van de CV ketel en de elektrische boiler is. De CV ketel is een Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 uit 2012. De elektrische boiler is van 2022.
In de nok van de 2e verdieping is tussen de balken nog een vloer aangebracht waardoor er extra bergruimte is gemaakt in de vorm van een vliering die met een vlizotrapje bereikbaar is. De 2e verdieping is nu in gebruik geweest als bergruimte maar hier zou je bijv. ook een mooie 4e slaapkamer van kunnen maken. De huidige achterste ruimte heeft ook een nieuw kunststof kozijn met HR++ glas en de voorste ruimte heeft een houten dakraam met dubbel glas.

Tuin:
Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de fraai aangelegde achter en zijtuin. De tuin is voorzien van een grote Douglas houten overkapping met geïntegreerde berging, terrassen, gazon van kunstgras, en diverse fraai aangelegde borders.
De tuin heeft ook een achterom die toegang geeft tot de eigen oprit aan de achterzijde van de woning naast de overkapping. Hier kun je dus fijn je auto op je eigen oprit parkeren.

Algemeen:
- Zeer fraai gerenoveerde 2-onder-1-kap woning
- Bijna geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas
- Overal rolluiken met afstandsbediening
- 14 zonnepanelen
- Elektrische boiler
- Eigen oprit
- Vloerverwarming op de begane grond

Kortom een woning die je echt gezien moet hebben. We nodigen je dan ook graag uit voor een bezichtiging.
Tot snel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 453
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 294
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 453
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 294
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Lazeroms Makelaardij en Taxaties