Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Met gepaste trots presteren wij deze zeer royale, comfortabele 2-onder-een-kapwoning met maar liefst 153 m² woonoppervlakte op een prachtig, ruim perceel van 395 m² met eigen oprit, carport en een ruime garage in het gezellige hart van Casteren! Deze woning is degelijk gebouwd in 1998, beschikt over het volledige isolatiepakket en heeft niet alleen veel ruimte IN, maar ook OM de woning. Zien we je binnenkort?


Entree
Na het parkeren van je auto op eigen oprit en bereik je middels looppad betreed je de voordeur van de woning. Liever achterom? Onder de carport is een poort aanwezig en bereik je de achtertuin en woning. De ruime entreehal is voorzien van een natuursteen vloer, gestuukte wanden-en plafonds en geeft toegang tot de meterkast, een trapopgang naar eerste verdieping en keuken.

Keuken
Via de entree treedt je de leefkeuken binnen, die is voorzien van een wandopstelling en over een diepe kelder beschikt wat ideaal is voor de nodige opslag. Deze tijdloze keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur waaronder een combi-oven, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en een keramische kookplaat. Tevens is de deze ruimte voorzien van een natuursteen tegelvloer met vloerverwarming en zijn de wanden afgewerkt met stucwerk.

Woonkamer
Wat een fijne woonkamer! Treedt binnen in deze heerlijke open doorzonkamer. De grote raampartijen en de openslaande tuindeuren zijn een echte aanwinst voor deze woning en brengen heel veel natuurlijk daglicht binnen. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek. Of je nu geniet van een gezellige avond met vrienden, een diner met de familie of even lekker wil genieten bij de gashaard, deze ruimte geeft je alle mogelijkheden! De woonkamer is afgewerkt met een natuurstenen vloer welke is voorzien van vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is afgewerkt met fraaie sierlijsten en strak stucwerk.

Bijkeuken
Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken en een loopdeur naar de tuin. De bijkeuken is voorzien van de witgoedaansluitingen die weggewerkt zijn in een wandkast. Via de bijkeuken heb je toegang tot het geheel betegelde toilet en een extra ruimte waar de Intergas CV- ketel is geplaatst, de verdeler van de vloerverwarming en een uitstortgootsteen met kraantje is gesitueerd.

Via een degelijke trap bereik je de ruime overloop met laminaatvloer. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een badkamer en een separate toiletruimte. Middels een vaste trap heb je toegang tot de ruime tweede verdieping.

Slaapkamers
Twee slaapkamers liggen aan de voorzijde en een slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn variërend qua grootte maar identiek qua afwerking. Zo zijn alle slaapkamers afgewerkt met een laminaatvloer en een neutrale wand- en plafond afwerking. Een slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een dakkapel.

Badkamer
De badkamer welke aan de achterzijde is gesitueerd, is ruim van opzet en geheel betegeld. Zo beschikt de badkamer over een royaal ligbad, een douche met thermostaatkraan, een badmeubel met wastafel en een designradiator.

Toilet
Zeer praktische separaat betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje.

Via een vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Deze ruimte is in twee delen opgesplitst. De ruime voorzolder is afgewerkt met vloerbedekking, beschikt over een Velux dakraam en heeft aan weerszijde bergruimte onder de schuine kanten. Daarnaast beschikt de voorzolder over voorbereidingen voor witgoed en is MV-unit geïnstalleerd.

Slaapkamer
Deze multifunctionele ruimte is voor allerlei doelen te gebruiken en zou prima als vierde slaapkamer in gebruik genomen kunnen worden. Deze ruimte is royaal opgezet en beschikt over voldoende daglicht door het zijraam en Velux dakraam. Onder de schuine kant heb je nog praktische schuifwanden voor extra opslag.

Voortuin
De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een plantenborder en bestrating. De oprit biedt ruimte voor meerdere voertuigen waarvan je er een kunt parkeren onder de carport. De leilindes zorgen hier voor extra privacy!

Achtertuin
Loop naar buiten en verwelkom het zonnetje, de ruimte en rust! Wat een heerlijke tuin is dit met volop privacy en groen! De sfeervolle tuin kenmerkt zich door een groot gazon, sierbestrating en diverse plantenborders met vaste beplanting. Achter op het perceel bevindt zich een zeer sfeervolle terrasoverkapping waar je tot in de late uurtjes heerlijk kunt genieten. Als kers op de taart beschikt de woning over een kunststof terrasoverkapping direct aan het huis vast. Vanuit de terrasoverkapping bereik je middels een afsluitbare poort de oprit.

Vrijstaande garage
De grote garage is te bereiken vanuit de tuin en zorgt middels de grote dubbele garagedeuren dat deze voor allerlei doeleinden te gebruiken is. De degelijke garage is keurig netjes afgewerkt, beschikt over een royale bergzolder en is heeft een overstek aan de achterzijde wat praktisch is om daar de kliko's onder te plaatsen.

- Bouwjaar 1998
- Degelijke tweekapper
- Woonoppervlakte 153 m²
- Externe bergruimte 27 m²
- 395 m² perceel
- Energielabel A
- De woning is voorzien van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie
- De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming
- Het geheel is voorzien van houten kozijnen & isolerende beglazing
- Intergas CV ketel 2020
- Privacy biedende achtertuin op het westen
- Degelijke garage met carport en bergzolder

- Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 7 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Kortom; dit fijne huis, waarin op elk moment van de dag de zon ergens naar binnen schijnt, biedt alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen en tot rust te komen! Klinkt dit jou allemaal als muziek in de oren? Vraag dan nu een bezichtiging aan!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 545
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 21
Tuin voor Ja
Garage opp 21.67
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 395
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 3
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 7
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin west Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 545
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 21
Tuin voor Ja
Garage opp 21.67
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 395
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 3
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 7
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin west Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij