Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig vrijstaand woonhuis in Hoogeloon met luxe uitstraling!

In het rustige Hoogeloon staat dit prachtige vrijstaande woonhuis uit 1971. Deze woning is in 2016 uitgebouwd over de gehele breedte en voorzien van een nieuwe keuken en fantastische tuinkamer. De woning beschikt verder over een privacy biedende achtertuin met dubbele overkapping, een luxe & moderne badkamer (2020) en grote garage met royale oprit.. Energetisch is de woning ook op orde, de afgelopen jaren zijn er 22 zonnepanelen gelegd en beschikt de woning over Energielabel A

Als jij droomt van een luxe woonkamer en fantastische leefkeuken en vrij uitzicht aan de voorzijde, dan is De Hoef 7 in Hoogeloon jouw nieuwe thuis.
Wacht niet te lang en wie weet zit jij straks met een drankje voor de openhaard te genieten van je nieuwe stek. Jullie zijn van harte welkom!


Entree
De voordeur van de woning bereik je middels een looppad rechts langs de woning. Tevens geeft deze ook toegang tot de achtertuin. De entreehal is fraai afgewerkt met een tegelvloer v.v. vloerverwarming, gestuukte wanden en gestuukt plafond. Vanuit de hal heb je toegang tot het moderne toilet met hangcloset en fonteintje, een uitgebreide meterkast (incl. waterontharder uit 2021), vaste trapopgang naar eerste verdieping en woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer is het kloppende hart van dit huis. Met grote ramen aan de voorzijde en zijkant heb je altijd een heerlijke dosis natuurlijk licht. De L-vormige opzet biedt volop mogelijkheden voor verschillende opstellingen, zodat je altijd een gezellig hoekje kunt creëren. Aan de voorzijde van de woning is de zithoek gesitueerd waar je na een lange (werk)dag werken heerlijk neerploft en wegstaart naar de prachtige zonsondergang. En zeg nou zelf, een openhaard maakt elke avond toch net iets knusser? De royale woonkamer is afgewerkt met een warme houten vloer, stucwerk wanden en plafond met prachtige sierlijsten.

Eetkamer
Bij binnenkomst word je begroet door een prachtige eetkamer met ensuite deuren die een gevoel van elegantie toevoegen aan de ruimte. De lichte eetkamer wordt nog eens benadrukt door de enorme schuifpui en extra lichtstraat waardoor je altijd omringd wordt door natuurlijk licht. Vanuit de eetkamer geniet je van een prachtig uitzicht over de achtertuin, een perfecte plek om samen te komen en te genieten van een heerlijke maaltijd.

Keuken
De prachtige open keuken is een heerlijke plek om na het einde van de dag lekker samen te komen. De keuken is vernieuwd in 2016 en beschikt over een spoeleiland met barfunctie waar je gezellig aan kan dineren of ontbijten. De inbouwkeuken is voorzien van alle moderne gemakken zoals een inductiekookplaat, Quooker kraan (2023), vaatwasser, combi-oven, afzuigkap en koelkast. Deze ruimte is op moderne wijze afgewerkt met een tegelvloer v.v. vloerverwarming, strakke wanden en plafonds voorzien van inbouwspots.

Provisieruimte
Via de keuken heb je direct toegang tot de afgesloten provisieruimte. Deze ruimte is voorzien van een wasmachineaansluiting maar wordt nu als kelderkast gebruikt.







Overloop
Via de vaste trapopgang bereik je de overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers, een badkamer en middels vlizotrap naar de bergzolder.

Slaapkamers
Deze verdieping telt over drie slaapkamers met variërende grootte. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning waarvan de masterbedroom zeer royaal opgezet is. Deze slaapkamer biedt genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en vaste kast. Deze slaapkamer is voorzien van een elektrische rolluik en tevens horren. De tweede slaapkamer aan de achterzijde is momenteel de hobbykamer maar is een prima slaapkamer. Onder de schuine kanten bij het grote Velux dakraam (2023 vervangen) zit nog genoeg opbergruimte. De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is de kleinste slaapkamer. Deze zou ideaal kunnen dienen als thuiswerkplek of kinderkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden.

Badkamer
Wat een plaatje! Deze luxe badkamer is eind 2020 compleet gerenoveerd en is voorzien van een royaal ligbad, hangcloset, badmeubel met wasbak, designradiator, sunshower met infrarood met verstelbare glazen douchewand. Deze ruimte is voorzien van vloerverwarming (elektrisch) en beschikt over een royale dakkapel met een fantastisch uitzicht!

Middels vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Deze verdieping is ideaal voor het bergen van spullen en is Nefit CV ketel uit 2016 geplaatst. Tussen de eerste en tweede verdieping heeft de huidige eigenaar de verdiepingsvloer nog extra geïsoleerd.

Achtertuin
Royaal genieten is het motto van deze woning. De riante achtertuin met optimale privacy biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en plezier. Met niet één, maar dubbele achterom ben je altijd flexibel. Daarnaast is er een handige houtopslag voor de kachel aanwezig, zodat je op koude avonden lekker warm kunt blijven. De fraaie grasmat wordt bijgehouden door een handige robotmaaier.

De buitenruimte brengt het buitenleven echt naar binnen met twee overkappingen. Eén aan de woning voor gezellige loungemomenten, en één aan de garage met buitenkeuken en bar voor barbecues en nog meer entertainmentopties. De woning is omringd door voldoende groen, waardoor je in alle rust kunt genieten van de natuur.

Garage
De royale garage is te bereiken via de achtertuin of wanneer je het hoekje omgaat bij de Hoef tref je de voorzijde van de garage aan. De ruime oprit biedt dan ook voldoende mogelijkheden om meerdere voertuigen te plaatsen. De garage beschikt over een elektrische garagedeur en er is een omvormer t.b.v. de zonnepanelen geïnstalleerd. Doordat er een tussenwand is geplaatst biedt het voorste gedeelte ruimte voor een praktijk of andere hobby. Tevens zijn hier ook de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger geplaatst. Door de veelzijdigheid en ruimte is de garage voor allerlei doelen te gebruiken.



- Bouwjaar 1971
- Begane grond in 2016 uitgebouwd en vernieuwd
- Luxe woning voorzien van alle gemakken
- Rustige ligging
- Luxe badkamer 2020
- Nefit CV ketel 2016
- Vrij wonen met prachtig uitzicht
- Een dubbele overkappingen
- Riante garage met eigen oprit
- Energielabel A
- 22 zonnepanelen (2021/2023)
- Slaapkamers in 2023 v.v. nieuw dakvenster
- Een dubbele achterom
- Grotendeels houten kozijnen met isolerende beglazing
- Eerste verdieping grotendeels voorzien van kunststof kozijnen

Na het verlopen van de ontbindende voorwaarden vragen wij om een bankgarantie of waarborgsom van 10% bij de notaris te storten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 460
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 47.25
Tuin voor Ja
Garage opp 31.09
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 486
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4.5
Garage water Ja
Tuin breedte 10.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2016
Vloerverwarming Ja
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 460
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 47.25
Tuin voor Ja
Garage opp 31.09
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 486
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4.5
Garage water Ja
Tuin breedte 10.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2016
Vloerverwarming Ja
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij