Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een ruim, karakteristiek pand op een royaal perceel van circa 765 m2!

Kijkdagen: donderdag 18 april tussen 16.00 en 18.00 uur en zaterdag 20 april tussen 10.00 en 12.00 uur.

INDELING:
Begane grond: entreehal, woonkamer en eetkamer, eetkeuken met eenvoudige rechte keukenopstelling, gang met trapopgang, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, wastafel en toilet, berging, kelder, serre.
1e verdieping: overloop, 3 zeer eenvoudige slaapkamers, bergruimtes en verder een open ruimte die naar eigen wens in te delen is.

De woning is gedateerd: de indeling, isolatie en materialen/afwerking voldoen niet aan de eisen van vandaag. Een koper dient daarom rekening te houden met aanzienlijke kosten voor modernisering en verduurzaming. Voor deze investeringen wordt u beloond met een heerlijk (gezins-)huis naar eigen wens, op een fijne plek in Diessen!

Bouwjaar: 1939
Inhoud: bruto inhoud 748 m3
Gebruiksoppervlakte wonen: 179,3 m2 + 32 m2 overige inpandige ruimte
Perceelsgrootte: circa 765 m2
Energielabel: E

TUIN:
De achtertuin van zo'n 400 meter biedt veel mogelijkheden: van een speeltuin voor de kinderen, het aanleggen van een moestuin tot het houden van kleindieren, het is hier allemaal mogelijk!

BIJZONDERHEDEN:
Het betreft hier een voormalige boerderij die in 2 wooneenheden gesplitst is. Het perceel dient nog kadastraal gesplitst te worden, tussen huisnummer 9 en 9a. De perceelsgrootte is daarom nog niet definitief, maar de perceelsgrens is wel duidelijk zichtbaar ter plaatse. De kosten van de perceelssplitsing zijn voor de verkoper.

Gezien de ouderdom van de woning wordt in de koopovereenkomst een zogenaamde ouderdomsclausule opgenomen, dit wijst de koper op het feit dat de bouwkwaliteit van een dergelijke woning lager ligt dan bij nieuwe woningen.

De verkopers hebben de woning langer dan 20 jaar niet zelf bewoond/gebruikt en verkoper kan koper derhalve niet informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf (recent) feitelijk had gebruikt. In verband hiermee wordt in de koopakte een clausule opgenomen.

In de koopovereenkomst wordt de verplichting opgenomen om de voorgevel en de brandgevel (woningscheidende wand) intact te laten. Wijzigingen aan de voorgevel mogen alleen worden uitgevoerd in overleg met de bewoners van Molenstraat 9a. Dit zal als kettingbeding met boetebeding worden opgenomen in de koopovereenkomst.

INSCHRIJVING:
U bent van harte welkom om de woning te bezichtigen op de kijkdagen:
- donderdag 18 april tussen 16.00 en 18.00 uur en
- zaterdag 20 april tussen 10.00 en 12.00 uur.

U ontvangt van ons een link naar het biedingsformulier op eerlijkbieden.nl na uw bezichtiging.

Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Na gunning door de verkoper zal een koopovereenkomst worden opgesteld.

De verkoper heeft een voorkeur om de notariële levering plaats te laten vinden voor 1 augustus 2024.

LIGGING:
Diessen is een van dorpskernen van de gemeente Hilvarenbeek. Het heeft een gezellig dorpscentrum met voorzieningen zoals winkels en horeca. De basisschool met bso ligt tegenover de woning. Op circa 10 minuten ligt Hilvarenbeek dat meer uitgebreide voorzieningen biedt en waar jaarlijks vele evenementen worden georganiseerd rondom het bruisende Vrijthof.

Tilburg ligt met circa 15 autominuten dichtbij. Eindhoven en Den Bosch zijn in circa 30 minuten te bereiken.

Natuurliefhebbers halen hun hart op in bijvoorbeeld het natuurgebied Annanina’s Rust of Diessens Broek. Er zijn vele wandel- en fietsroutes voorhanden die je leiden door de bossen en langs vennen en beekjes in de omgeving.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 179
Inhoud woonhuis 748
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 765
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 5

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 179
Inhoud woonhuis 748
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 765
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 5

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

DLV Advies

De nieuwste koopwoningen in Diessen