Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaand wonen met enerzijds ruimte en rust in de omliggende bossen en anderzijds de levendigheid van Eindhoven en Tilburg op slechts 20 (auto)minuten afstand. Wie wil dat nou niet? Dit leuke en instapklare huis, gelegen aan de Andreasstraat 2B in Oostelbeers heeft o.a. het volgende te bieden: -4 ruime slaapkamers; -royale achtertuin met overkapping; -energielabel A; -14 zonnepanelen; -complete keuken incl. apparatuur; -modern sanitair; -grotendeels kunststof kozijnen; -grote garage. Maak snel een afspraak voor bezichtiging en kom kijken!

Begane grond: Entree via de voordeur aan de zijkant van de woning. Binnenkomst in de royale hal met tegelvloer (deze is inclusief vloerverwarming over de hele begane grond doorgelegd) en toegang tot woonkamer, trapopgang, garderoberuimte, meterkast (met 10 groepen en 3 aardlekschakelaars) en toiletruimte. Onder de trap is praktische bergruimte. Deels betegelde toiletruimte met wandtoilet en fonteintje. Gezellige woonkamer van ca. 30 m² met veel lichtinval door ramen in voor-, achter- en zijgevel. De sfeervolle palletkachel is ter overname. De keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een hoekopgestelde inrichting in lichte kleurstelling, met natuurstenen gepolijst aanrechtblad en de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap (beide recent vervangen en van Bosch), koel-/vriescombinatie (Bosch), oven, vaatwasser en Quooker (alledrie van AEG en slechts ca. 2/3 jaar oud). Via een achterdeur toegang tot de fijne achtertuin met overkapping.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. Slaapkamer 1 ligt aan de achterzijde van de woning, is ca. 9 m² en voorzien van inbouwkasten. Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde, is ca. 13 m² en voorzien van laminaatvloer en inbouwkasten. De royale ouderslaapkamer (3) ligt eveneens aan de achterzijde en is ca. 16 m². Moderne en volledig betegelde badkamer met hoekligbad en inloopdouche (beide met inbouwkranen), wastafel in badmeubel met spiegelkast, wandtoilet en designradiator. De badkamer is aangenaam te verwarmen door middel van de vloerverwarming en een infraroodpaneel.

2e Verdieping: Via vaste trap bereikbare zolder met dakkapel aan de achterzijde. Voorzolder met laminaatvloer en aansluiting voor wasapparatuur. Er is toegang tot een praktische bergkast alsmede stookruimte met opstelling c.v.-ketel ((Remeha Quinta, 2011). Slaapkamer 4 van ca. 17 m² met inbouwspots.

Tuin: De woning is voorzien van tuin rondom. Aan de voorzijde is deze netjes aangelegd en aan de rechterzijde bied een royale oprit plaats aan maar liefst 3 auto's en een afsluitbare schuifpoort geeft toegang tot de achtertuin. Aan de linkerzijde is er naast het huis een houten overkapping. Het is mogelijk hier tevens een achterom te realiseren. De achtertuin ligt op het zonnige zuiden en is aangelegd met betegeling, kunstgras, vijver en plantenborders. De veranda is in 2021 geplaatst en deze bied de mogelijkheid om gedurende een groot deel van het jaar optimaal gebruik te maken van de achtertuin. Achter de garage is een houten overkapping voor het plaatsen van bijvoorbeeld de containers.

Garage: Vrijstaande, in spouw gebouwde garage van maar liefst 28 m². De garage is voorzien van wateraansluiting, verwarming, de omvormer voor de zonnepanelen en een elektrische roldeur. De platdak bedekking van de garage is vervangen in 2021.

Bijzonderheden: -Het dak is van binnen uit nageïsoleerd in 2008. De muren van de woning zijn in 2012 nageïsoleerd. -Rolluik aan de buitenzijde (zijgevelraam begane grond). -Mechanische ventilatie op de badkamer. -Buitenschilderwerk is gedaan in 2021. -Meterkast vernieuwd in 2020. -Aangesloten op het glasvezelnetwerk. -Totaal 14 zonnepanelen (10 stuks op de garage en 4 stuks op de dakkapel). Deze zijn gelegd in 2022. -Kunststof kozijnen op de verdiepingen en voordeur. -Houten kozijnen in voor- zij- en achtergevel begane grond. -Pelletkachel woonkamer is ter overname. -Alle openslaande ramen op de verdieping zijn voorzien van horren. -Energielabel A.

Ligging: De woning is gelegen langs de doorgaande weg in Oostelbeers. De buurt is verder rustig en kindvriendelijk, met vlakbij enkele speeltuinen en speelweides. Binnen enkele minuten wandelen loop je in de meest prachtige natuurgebieden (o.a. Kleine Beerze). De gemeente Oost-, West- en Middelbeers ligt zeer centraal: met de auto ben je binnen een half uurtje in de binnenstad van zowel Eindhoven als Tilburg. De snelweg tussen deze twee steden is binnen 5 autominuten te bereiken. Daarnaast heeft het dorp vele voorzieningen zoals supermarkt, bakker, slager, basisschool, kinderopvang, sportgelegenheid en diverse gezellige horeca. Het huis ligt op op korte afstand van alle genoemde voorzieningen.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 480

Overige

Perceel oppervlakte 265

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 480

Overige

Perceel oppervlakte 265

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems