Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Karakteristieke, over de volle breedte uitgebouwde tussenwoning (2015), compleet instapklaar, energiezuinig (label A) en met een hoog afwerkingsniveau! Deze woning is lekker royaal (150 m2) en beschikt over een luxe leefkeuken, 4 slaapkamers en een heerlijk zonnige tuin op het westen. Gelegen in de nieuwe, autoluwe en kindvriendelijke wijk De Hoef in Rosmalen.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: hetblazoen38.nl

LIGGING

In de gewilde wijk de Molenhoek is in 2015 de prachtige nieuwe woonbuurt ‘De Hoef’ gerealiseerd. Deze buurt is gelegen tussen de Sportlaan en de groene zone rondom woonzorgcentrum de Annenborch, om de hoek van winkelcentrum ‘De Molenhoek’ en op korte afstand van diverse basis- en middelbare scholen, het centrum en station van Rosmalen. Tevens zijn diverse natuurgebieden, evenals de uitvalswegen de A2 en de A59, binnen enkele minuten bereikbaar. Speeltuin ’t Kwekkeltje, zwembad Kwekkelstijn en de tennisvelden bevinden zich om de hoek!

INDELING

Begane grond: Overdekte entree. Hal met toegang tot toilet, CV-kast, meterkast, woonkamer, garderobenis en trapopgang naar de 1e verdieping (trap met eikenhouten tredes). Modern toilet met zwevend closet en fonteintje. De woonkamer is bijzonder ruim en afgewerkt met een houtlook PVC vloer. Middels openslaande deuren toegang tot de fijne achtertuin op het westen. In de woonkamer bevindt zich tevens een praktische provisie-/trapkast. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de moderne keuken met inbouwapparatuur zoals vaatwasser, inductie kookplaat, combimagnetron/oven, koelkast, vriezer en quooker (2020). Er is een gezellige koffiecorner gecreëerd met klein barretje.

1e verdieping: Overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De 3e slaapkamer is thans in gebruik als walk-in closet van de master bedroom. Alle slaapkamers zijn voorzien van een keurige laminaatvloer, elektrische screens en horren. De master bedroom heeft een airco. De badkamer heeft een inloopdouche, toilet, wastafel, designradiator en mechanische ventilatie.

2e verdieping: Ruime overloop met dakraam en wasmachine aansluiting en de omvormer van de zonnepanelen. Extra slaapkamer met laminaatvloer en een grote dakkapel (2021) met rolluiken en horren.

3e verdieping: Vliering voor extra bergruimte.

Tuin: Zonnige tuin op het westen met groot betegeld terras, borders, kunstgras en een houten berging met elektra. Uiteraard is er een achterom.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

BIJZONDERHEDEN

- Heerlijk huis uit 2015 in gewilde woonwijk ‘De Hoef’ - Woonoppervlakte 150 m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig) - Energielabel A - 12 zonnepanelen - Houten kozijnen met dubbel glas - Elektrische screens - trap naar 1e en 2e verdieping met eikenhouten tredes - Een bijzonder prettig familiehuis op een hele gunstige locatie! - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto’s - Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 539

Overige

Perceel oppervlakte 127

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 539

Overige

Perceel oppervlakte 127

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars

Wooninfluencers

Laden..