Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN HET KLOPPENDE HART VAN 'S-HERTOGENBOSCH

Stel je voor: wakker worden met de energie van de stad die door je ramen naar binnen danst. Dit is geen droom, maar de dagelijkse realiteit voor de bewoners van dit prachtige appartement. Perfect voor de dynamische single of het koppel dat de stad in hun ziel heeft gesloten. Hier woon je op de eerste rang, met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Voel de vibe van de binnenstad, proef de vrijheid en geniet van je eigen plek midden in de bruisende gezelligheid.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
CENTRAAL WONEN: Gelegen in het kloppende hart van 's-Hertogenbosch, met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik.
LICHT EN RUIMTE: Een zee van licht in de woonkamer, dankzij de drie dakkapellen, de lichtkoepels en de hoge plafonds die reiken tot de nok en de schuine lijnen van het dak volgen, wat een gevoel van ruimtelijkheid geeft.
STIJLVOLLE INDELING: Sfeervolle woonkamer met een gezellige zit- en eethoek, inclusief een ruime open keuken.
SLAAPKAMER SUITES: Twee ruime slaapkamers.
DAKTERRAS: Toegang tot een gezamenlijk dakterras via de overloop op de eerste verdieping.
BADKAMER: Een frisse badkamer met alle benodigdheden voor een ontspannen start van de dag.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS
Stap binnen in dit appartement en voel direct de warme sfeer die de ruimte omarmt. Met een bruto vloeroppervlakte van ruim 138 m2 is er genoeg plek om te leven, te lachen en te genieten. De ochtendzon groet je op het balkon dat oostelijk is gelegen, terwijl je nipt van je eerste kop koffie en de stad langzaam ontwaakt.

De woonkamer is het kloppende hart van dit appartement. De ruimte is slim ingedeeld met een comfortabele zithoek waar je na een lange dag heerlijk kunt ontspannen. De eetkamer nodigt uit tot lange diners met vrienden, terwijl de open keuken ervoor zorgt dat je nooit een moment van de gezelligheid hoeft te missen. De keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en biedt alle ruimte om culinaire hoogstandjes te creëren.

De master bedroom is een oase van rust. Met genoeg ruimte voor een kingsize bed en een kledingkast, is dit de plek waar je je terugtrekt voor een welverdiende nachtrust. De tweede slaapkamer is ideaal als gastenkamer of werkkamer en biedt toegang tot een praktische berging.

Het gemeenschappelijk dakterras is de kers op de taart. Hier geniet je van de buitenlucht en waar je  in alle rust een boek leest of een glas wijn drinkt.

De badkamer is een toonbeeld van comfort. Met een ruime douchecabine, een dubbele wastafel en de mogelijkheid om je wasmachine en droger aan te sluiten, heeft deze ruimte alles wat je nodig hebt om fris en fruitig aan je dag te beginnen.

PRIKKEL JE ZINTUIGEN EN ONTDEK JE NIEUWE THUIS
Voel de zachte ochtendbries op je gezicht als je de deuren naar het balkon opent. Hoor het zachte geroezemoes van de stad terwijl je je voorbereidt op een nieuwe dag. Zie het licht spelen in de woonkamer, waar elk hoekje uitnodigt tot genieten. Proef de smaken van de stad, met alle culinaire hotspots op loopafstand. Ruik de verse koffie die je in je eigen keuken zet, terwijl de stad ontwaakt.

Ben je klaar om je zintuigen te laten prikkelen en je hart te verliezen aan dit appartement? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging en laat je betoveren door de charme van dit unieke thuis. Jouw nieuwe start begint hier!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1750
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1750
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 281

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1750
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1750
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 281

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch