Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek dit prachtige, recent gebouwde woonhuis (tussenwoning) met een charmante jaren '30 uitstraling en alle moderne gemakken. Deze instapklare woning biedt een lichte en eigentijdse living met een luxe open keuken, stijlvol sanitair en maar liefst 4 ruime slaapkamers waarvan 1 met een grote walk in closet! De achtertuin is fraai aangelegd op het zuidwesten en beschikt over een luxe terrasoverkapping met een buiten gashaard, een berging en een handige achterom. Daarnaast is er een eigen parkeerplaats op het afgesloten buitenterrein, wat extra comfort biedt. Het woonhuis is bijzonder smaakvol afgewerkt met onder andere een prachtige eiken vloer, stucwerk wanden, hoge witte plinten en luxe binnendeuren. Het is gelegen in de geliefde "Bloemenbuurt-Zuid" in stadsdeel Stratum, een historische wijk met karakter. Hier geniet je van een levendige en gezellige woonomgeving, met het bruisende centrum van Eindhoven, scholen, groene parken, sportfaciliteiten en winkels op loop- en fietsafstand.

Bijzonderheden van deze woning: • Instapklaar met 4 slaapkamers voor volop ruimte en hoge plafonds. • Een sfeervolle living met een prachtige eiken vloer. • Luxe keuken met toegang tot de tuin. • Nieuwe luxe badkamer! • Recent buitenschilderwerk en uitstekende isolatievoorzieningen. • De zonnige achtertuin met terrasoverkapping, buiten gashaard en berging. • Eigen parkeerplaats op het afgesloten buitenterrein met servicekosten €150,89 per jaar. • Het totale woonoppervlak is 118 m2 en heeft energielabel A. • Bouwjaar van de woning is 2011.

Een ideale kans voor wie een perfecte combinatie zoekt tussen klassieke charme en hedendaags woongenot. Laat je betoveren door dit prachtige huis gelegen in de gewilde Bloemenbuurt in Stratum, met alle voorzieningen binnen handbereik. Ik nodig u graag uit!

INDELING Begane grond: Hal: De ruime en lichte hal is uitgevoerd met een fraaie eiken vloer, meterkast (9 groepen + 3 aardlekschakelaars + glasvezelaansluiting), toilet en een trapopgang naar de eerste verdieping. De hal biedt toegang tot de living.

Toilet: Het (nieuw) modern betegelde toilet is voorzien van een hangend closet, fonteintje en een drietal sfeervolle muurnisjes.

Living: De sfeervolle, lichte living is gesitueerd aan de voorzijde van het woonhuis. In de living bevinden zich een fraaie eiken vloer, ruime raampartijen met een prettige lichtinval, een op maat gemaakt televisie wandmeubel met diverse legplanken ernaast voor boeken of accessoires, alsmede een afgesloten praktische provisiekast inclusief verlichting.

Keuken: Aan de living grenst een lichte, open keuken. De open keuken heeft een complete keukeninstallatie voorzien van diverse onderkasten (soft-close systeem), enkele bovenkasten inclusief lichtspotjes, laden, een houtlook HPL werkblad met rvs spoelbak, een eetbar met composiet werkblad, inductie kookplaat, rvs met glas gecombineerde afzuigkap (afvoer naar buiten), vaatwasser, extra meubel met apparatuur, koelkast, combi-oven, diepvriezer (4 laden) en een stoomoven. De eetbar biedt ruimte aan enkele krukken, waardoor een gezellig zitje ontstaat. In de keuken bevinden zich bovendien een tegelvloer, een koof met ingebouwde lichtspotjes alsmede dubbel openslaande deuren naar de achtertuin.

Eerste verdieping: De ruime en lichte overloop is uitgevoerd met een moderne laminaatvloer en een zijraam met prettige lichtinval. De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, waarvan een met eigen inloopkast, alsmede een luxe badkamer. Op de overloop bevindt zich bovendien een praktische, vaste bergkast voorzien van een laminaatvloer en verlichting.

Slaapkamers: Slaapkamer I: gelegen aan de voorzijde. Deze riante ouderslaapkamer is voorzien van vloerbedekking, grotendeels stucwerk wanden en een schuifdeur naar de kleedkamer c.q. walk-in closet. De royale kleedkamer heeft op maat gemaakte kastruimte voor kleding en heeft verwarmingsradiatoren, een grote raampartij met fijne lichtinval alsmede een stucwerk plafond met ingebouwde lichtspotjes. Slaapkamer II: gelegen aan de achterzijde. Deze lichte slaapkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer en stucwerk wanden.

Badkamer: De complete, modern en nieuwe badkamer is geheel betegeld en zeer compleet van inrichting. De badkamer is uitgevoerd met een luxe houten dubbele wastafelmeubel met kommen als wastafels en geïntegreerde wandkranen, een inloopdouche (inclusief glazen wand, regendouche, handdouche, thermostaatkraan en muurnisjes t.b.v. bijvoorbeeld shampoos), een luxe losstaand ligbad, een tweede toilet met hangend closet, spiegelkast, handdoekenradiator, een stucwerk plafond met lichtspotjes, alsmede vloerverwarming in de tegelvloer. Een kleine raampartij biedt prettige ventilatiemogelijkheden en lichtinval.

Tweede verdieping: Een vaste trap biedt toegang tot een overloop op de tweede verdieping. Deze overloop is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met ingebouwde lichtspotjes. De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers alsmede een afzonderlijke, afsluitbare bergruimte.

Slaapkamers: Slaapkamer III: de ruime en lichte slaapkamer is uitgevoerd met een laminaatvloer, stucwerk wanden- en plafond. Slaapkamer IV: lichte slaapkamer uitgevoerd met een laminaatvloer, stucwerk wanden, praktische bergvliering via losse trap, aansluiting voor wasapparatuur alsmede een vaste kast met daarin de opstelling van de cv combiketel (merk Intergas, bouwjaar 2011).

Bergruimte: De separate, afsluitbare bergruimte is voorzien van een laminaatvloer en verlichting.

Achtertuin: De fraai aangelegde achtertuin is georiënteerd op het zonnige zuidwesten en in 2018 voorzien van een met keramiek betegeld terras. In de achtertuin bevindt zich bovendien een buitenkraan, afvoerputjes, kunstgras, een verhoogde border met natuurstenen zitbankje en beregeningsinstallatie, diverse beplanting waaronder een olijfboom (Pom Pom) en een palm, 5 slimme HUE lampen (die een mooie avondsfeer creëren en de bomen verlichten), alsmede een achterom via een houten poort en een berging. Een sfeervolle aluminium terrasoverkapping is in 2012 geplaatst en voorzien van een lichtdoorlatend kunststof dak, geluidsspeakers, gashaard (met vaste gasaansluiting), een warmtelamp en ingebouwde lichtspotjes.

Berging: De stenen berging is in de achtertuin gesitueerd en voorzien van een betonvloer, elektra en verlichting.

Afgesloten buitenterrein: Zowel de eigen achterom in de achtertuin als via een, met afstandsbediening afsluitbare, metalen poort (inclusief loopdeur) is een groot buitenterrein toegankelijk. Op dit afgesloten terrein bevindt zich de eigen parkeerplaats, genummerd 22. Hiervoor worden servicekosten betaald. Thans ter grootte van € 150,89 per jaar. Er bestaat eventueel de mogelijkheid om een extra parkeerplaats bij te huren.

Deze tekst en brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 443

Overige

Perceel oppervlakte 117

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 443

Overige

Perceel oppervlakte 117

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA