Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek deze prachtige hoekwoning in Aalst-Waalre (Voldijn) met 4 slaapkamers, luxe keuken en vrijstaande stenen berging. De ideale ligging voor liefhebbers van natuur en het stadsleven met de rustgevende bossen om de hoek, de nabijheid van de High Tech Campus en het levendige stadscentrum van Eindhoven binnen handbereik.

Indeling

Begane grond: Binnenkomst in de hal met garderobe, meterkast, trapopgang, provisiekast en toiletruimte met fonteintje. De woonkamer verwelkomt je met veel natuurlijk licht, waar het zitgedeelte aan de voorzijde en het eetgedeelte aan de achterzijde gesitueerd zijn. De luxe, maatwerkkeuken (geplaatst in 2021) is compleet en voorzien van inductiekookplaat (Bora), koelkast, diepvries, vaatwasser en voldoende bergruimte in de kasten.

1e verdieping: Aan de overloop grenzen 3 royale slaapkamers en de nette, geheel betegelde badkamer uitgerust met douche, toilet en wastafel.

Zolder (2e verdieping): Middels vaste trap te bereiken voorzolder met de aansluiting voor de wasmachine en de opstelling cv. combiketel. Voorts is er op deze verdieping nog een extra (4e) ruime slaapkamer met dakraam.

Buiten: Een onderhoudsvriendelijke achtertuin, met een terras en elektrische luifel, ideaal voor ontspannen zomeravonden en gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. Een stenen berging en een eigen achterom bieden extra gemak en opslagruimte.

Bijzonderheden: • Gelegen op een super locatie in De Voldijn. Rondom de woning vindt u bossen, scholen en ook het winkelcentrum ligt op loopafstand. • Goede uitvalsbasis naar de uitvalswegen rondom Eindhoven (A2 en A67). De High Tech Campus ligt op nog geen 5 minuten fietsen. • Voorzien van 12 zonnepanelen, gevel-, dak- en deels vloerisolatie. Energielabel C.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 190
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 190
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars