Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In verzorgd appartementencomplex gelegen 3-kamer appartement met lift, eigen parkeerplaats en eigen berging. Dit speels ingedeelde- en keurig bewoonde appartement ligt op de eerste verdieping en heeft een ideale, centrale ligging aan de vernieuwde Eindhovenseweg, op loopafstand van alle winkelvoorzieningen, het Frans van Bestpark en de Markt.

Indeling:

Begane grond: Centrale entree met videofoon en brievenbussen. Portiek met trappenhuis en lift naar het op de 1e verdieping gelegen appartement.

1e verdieping: Galerij naar de overdekte entree. Hal met toegang tot ruime ouderslaapkamer, badkamer, het separate toilet en de woonkamer. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met douchecabine, wastafel met meubel en aansluiting voor de was-apparatuur. Gezellige woonkamer van met laminaatvloer en airconditioning. Halfopen keuken met inrichting in hoekopstelling v.v. elektrische gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-magnetron. Provisiekast met opstelling van de c.v.-combiketel (bouwjaar 2023!). Voorts de 2e slaapkamer met toegang tot het aan de voorzijde op het westen gelegen balkon.

Bijzonderheden: • Aan de rand van het vernieuwde centrum gelegen in kleinschalig appartementencomplex (17 appartementen). Op loopafstand van alle winkelvoorzieningen, het Frans van Bestpark en de gezellige Markt van Valkenswaard. • Goede aansluiting op het snelfietspad Valkenswaard - Waalre richting de High Tech Campus. • Eigen berging (met elektra) op de begane grond en eigen-, vaste parkeerplaats op het achtergelegen parkeerterrein. • Gezonde en actieve VvE. De maandelijkse servicekosten (opstalverzekering, onderhoud e.d.) bedragen € 178,-. • Spouwmuurisolatie alsmede voorzien van dubbel glas.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 186

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 186

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars