Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS AAN DE KANAALDIJK WEST-GRAFTDIJK

Ontwaak in een omgeving waar de natuur je buur is en de stilte je vriend. Voor jonge gezinnen en rustzoekers biedt deze vrijstaande woning aan de Kanaaldijk West-Graftdijk een plek om tot rust te komen en te genieten van het leven. Met een ruim perceel en de mogelijkheid om het huis naar eigen smaak te moderniseren, is dit de ideale kans om je eigen thuis te creëren.

DE KERN VAN COMFORT EN POTENTIEEL

EIGEN SMAAK REGEERT: Geef dit huis een persoonlijke touch en maak het helemaal van jou.
RUIMTE VOOR JE HOBBY'S: De garage en twee schuren zijn perfect voor klussen of andere vrijetijdsbestedingen.
AAN HET WATER: De voorzijde ligt aan het Noord-Hollandskanaal, wat zorgt voor een unieke woonervaring.
GENEREUS PERCEEL: Met 462 m2 eigen grond heb je alle ruimte voor je tuinplannen en buitenspelen.
VRIJSTAAND WONEN: Geniet van de vrijheid en rust die deze locatie te bieden heeft.

EEN HUIS MET MOGELIJKHEDEN

Dit huis biedt een solide basis voor wie zijn eigen droomhuis wil vormgeven. De woonkamer is ruim en licht, klaar om omgetoverd te worden tot een gezellige familieruimte. De keuken kan het hart van het huis worden waar maaltijden en herinneringen gemaakt worden. De slaapkamers zijn een rustige plek voor ieder gezinslid.

RUST EN NATUUR OM JE HEEN

Deze woning biedt een perfect evenwicht tussen een rustige thuisbasis en de nabijheid van water voor recreatieve activiteiten. Het is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte en kunt genieten van de natuur.

Een huis dat wacht op jouw visie en inzet om het om te toveren tot jouw droomplek. De garage en schuren zijn ideaal voor allerlei projecten. Aan het water gelegen, biedt het huis directe toegang tot het Noord-Hollandskanaal. Het ruime perceel biedt veel buitenruimte en de vrijstaande ligging garandeert privacy en rust.

EEN THUIS WAAR JE JE EIGEN VERHAAL SCHRIJFT

In de rustieke omgeving van Kanaaldijk West-Graftdijk staat een woning die wacht op een nieuw hoofdstuk. Een plek waar jonge gezinnen en rustzoekers hun ideale thuis kunnen realiseren. Dit is een huis met karakter, met een stevige basis en een wereld aan mogelijkheden. Hier kun je je eigen stempel drukken en een omgeving creëren die weerspiegelt wie je bent en hoe je wilt leven.

EEN HUIS MET EEN VERHAAL EN RUIMTE VOOR HET JOUWE

Dit huis is meer dan een constructie van bakstenen en hout; het is een plek waar levensverhalen zich ontvouwen. Het is een kluswoning, wat betekent dat je de kans krijgt om het te transformeren tot een thuis dat niet alleen aan je behoeften voldoet, maar ook je persoonlijkheid weerspiegelt. De ruimtes binnen zijn genereus en bieden een blank canvas voor jouw interieurideeën.

De woonkamer nodigt uit tot samenzijn, waar je met familie en vrienden kunt genieten van lange avonden en warme gesprekken. De keuken, vaak het hart van het huis, biedt voldoende ruimte voor een eettafel waar omheen dagelijkse verhalen en bijzondere momenten gedeeld worden. De slaapkamers boven zijn je persoonlijke retreats, waar je je terugtrekt voor rust en herstel.

De ligging aan het vaarwater voegt een extra dimensie toe aan je woonervaring. Het is een uitnodiging om de natuur in te trekken en te genieten van de rust die het water biedt. Of je nu een fervent watersporter bent of gewoon houdt van de serene aanblik van voorbijglijdende boten, deze locatie biedt het allemaal.

Het royale perceel van 462 m2 is een zeldzaamheid en biedt een zee aan mogelijkheden. Of je nu droomt van een grote tuin met diverse zitjes en een vijver, of een speelveld voor de kinderen, er is ruimte genoeg om deze dromen te verwezenlijken. De vrijstaande ligging van het huis zorgt voor een ongekende privacy, waar je ongestoord kunt genieten van je eigen stukje natuur.

EEN UITNODIGING OM TE ONTDEKKEN

Dit huis aan de Kanaaldijk West-Graftdijk is een unieke kans voor wie op zoek is naar een plek om zelf vorm te geven. Het is een uitnodiging om je eigen verhaal te schrijven in een omgeving die rust en ruimte biedt. Ben je klaar om deze kans te grijpen en van dit huis jouw thuis te maken? Neem contact op voor een bezichtiging en laat je inspireren door de potentie die deze plek biedt. Dit is het moment om je droom te realiseren en te starten met het creëren van herinneringen in een huis dat met jou meegroeit.

Ben je nieuwsgierig geworden? Zie je mogelijkheden voor jezelf en je gezin in dit huis? Dit is je kans om een thuis te creëren dat echt van jou is. Neem contact op voor een bezichtiging en ervaar de potentie van deze plek. Dit is het moment om je eigen stempel te drukken op een plek waar je kunt genieten van rust en ruimte.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 462
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 462
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam