Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LEVENSLOOPBESTENDIG en GELIJKVLOERS WONEN? RUIM EN LICHT VOORMALIG 4-KAMER PARTERRE-APPARTEMENT IN RUSTIGE, GROENE OMGEVING MET TERRAS

Dit appartement in gebouw Laag Duijne ligt landelijk en toch op loopafstand van het gezellige centrum van Bloemendaal en van het NS station. Het appartementencomplex bestaat uit 4 lage gebouwen met mooi aangelegde gemeenschappelijke tuinen en ligt op goede stand. Er is een ruime berging. Dat biedt deze ruime en lichte 3-kamerwoning op de begane grond met balkon en eigen terras. Het woonoppervlak is 99 m2.

De woning biedt ruimte voor eigen inzicht en creativiteit in de afbouw. Er is een gedateerde, doch functionerende badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. De ruime woonkamer heeft een aangrenzende eetkamer en hier is de toegang naar de tuin, waar je heerlijk buiten kunt zitten en genieten van de rust. De keuken beschikt over een eenvoudig keukenblokje dat aangevuld kan worden met losse apparatuur voor een quickfix, of je plaatst een nieuwe keuken naar keuze.

De locatie De wijk Veen en Duin is landelijk gelegen maar heeft een uitstekende ligging ten opzichte van uitvalswegen en station. Vanaf station Bloemendaal, dat om de hoek ligt, trein je rechtstreeks in 23 minuten naar Amsterdam CS. Het centrum van Bloemendaal heeft een groot aanbod aan winkels, inclusief een Albert Heijn. Duinen en strand zijn op fietsafstand, net als sportclubs (hockey, cricket, voetbal).

Indeling: Parterre: Afgesloten entree met videofoon, trappenhuis, inpandige berging met elektra.

Begane grond: Entree/gang, L-vormige slaapkamer, badkamer met inloopdouche en wastafel. Royale hal naar de dichte keuken met deur naar het balkon, slaapkamer met toegang tot datzelfde balkon. Separaat toilet met fontein. Lichte woonkamer met eetkamer. De eetkamer kan eenvoudig worden dichtgemaakt tot een 3e slaapkamer.

- Notaris ter keuze verkoper (Dentons Amsterdam). - De servicekosten bedragen € 223,96 per maand. - Toplocatie, te midden van groen en dichtbij faciliteiten als OV en winkels. - Voorbehoud verkoop eigen woning bespreekbaar.

Aanvaarding in overleg, kan spoedig.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 299

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 299

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede