Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uitstekend onderhouden en charmant halfvrijstaand en royaal woonhuis in de gewilde Koninginnebuurt, op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Haarlem. Met een besloten, zonnige tuin op het zuiden biedt deze woning een oase van rust en comfort, terwijl je nog steeds alle voorzieningen van de stad binnen handbereik hebt.

Deze woning beschikt over maar liefst 6 slaapkamers, wat ideaal is voor een groot gezin, het ontvangen van gasten, of het inrichten van een of meer thuiswerkplek(ken). Twee badkamers zorgen voor extra comfort en privacy in het huishouden.

De sfeervolle, recent vernieuwde, handgemaakte en gasloze keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en een prachtig marmeren werkblad. De ruime woonkamer en eetkamer bieden een perfecte plek voor ontspanning en vermaak. Bovendien is het een comfortabele ruimte om te zijn, de vloer is uitgevoerd in geïsoleerd beton met vloerverwarming.

De zonnige tuin op het zuiden is een fantastische bonus, ideaal voor barbecues, zonnebaden, tuinieren of gewoon ontspannen na een drukke dag. Daarnaast is er voldoende opbergruimte en een berging voor fietsen en andere spullen.

Deze woning combineert klassieke charme met moderne voorzieningen en is perfect voor wie op zoek is naar een comfortabele en ruime plek om te wonen in een van de meest geliefde buurten van Haarlem. Aarzel niet om een bezichtiging aan te vragen en ontdek deze unieke kans om in een van de mooiste buurten van Haarlem te kunnen wonen!

Indeling begane grond: voortuin, zijtuin, entree aan de zijkant, vestibule, hal met toilet, lichte L-vormige woonkamer met erker aan de voorzijde, moderne open keuken aan de achterkant voorzien van diverse inbouwapparatuur en keukendeur naar de zijtuin. De openslaande deuren aan de achterzijde geven toegang naar de zonnige achtertuin. De benedenverdieping is in 2022 geheel gerenoveerd waarbij deze is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping: lichte overloop met raampartij, nette badkamer met ligbad met douche en dubbel wastafelmeubel, separaat toilet, royale voorslaapkamer met erker, kleinere slaapkamer aan de voorzijde, ruime achterslaapkamer met openslaande deuren naar balkon, kleinere slaap - of werkkamer aan de achterzijde.

2e verdieping: overloop met werkruimte, 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer met inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, toilet en opstelling voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden: - woonoppervlakte 193 m2, 8 kamers, 6 slaapkamers - energielabel C - uitstekend onderhouden, opbouw uit 2018 - dakisolatie, dubbel glas, betonvloer (broodjes) met vloerisolatie en vloerverwarming - superstrak afgewerkte binnenzijde, stucwerk en binnenschilderwerk - parterre en 1e verdieping voorzien van eiken visgraat parket - fantastische locatie: in de binnenstad, toch heel rustig, strand op fietsafstand, uitstekende verbindingen met auto en OV - op de website naarschoolinhaarlem.nl kun je eenvoudig zien op welke basisscholen in de buurt er plek is

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1923
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1923
Woon oppervlakte 193
Inhoud woonhuis 694

Overige

Perceel oppervlakte 193
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1923
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1923
Woon oppervlakte 193
Inhoud woonhuis 694

Overige

Perceel oppervlakte 193
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede