Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN HET HOUTVAARTKWARTIER
Droom je van een eigen plek onder de zon, op een steenworp afstand van bruisend Haarlem en het sfeervolle Heemstede? Dit ruime 4-kamer appartement in het geliefde Houtvaartkwartier biedt een wereld aan mogelijkheden voor starters, tweepersoonshuishoudens en eenpersoonshuishoudens. Met de vrijheid om het geheel naar eigen smaak te moderniseren, wordt dit jouw canvas voor een thuis waar je hart sneller van gaat kloppen. Ontdek de charme van wonen met alle gemakken binnen handbereik en de rust van een wijk waar je nog echt kunt ontspannen.

HIGHLIGHTS DIE JE HART VEROVEREN
Locatie die leeft: Het Houtvaartkwartier, een oase van rust tussen Haarlem en Heemstede.
Stad en strand binnen bereik: Slechts 10 minuten fietsen naar het centrum van Haarlem of de stranden van Zandvoort en Bloemendaal.
Een thuis met potentie: Een 4-kamer appartement klaar om jouw persoonlijke touch te ontvangen.
Ruimte en comfort: Een royale woonkamer, drie slaapkamers en twee balkons met een adembenemend uitzicht.
Perfecte oriëntatie: Geniet van de avondzon op je balkon met westelijke ligging.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS
Stap binnen in dit lichte en ruime appartement en voel de potentie. Met een woonoppervlakte van 87 vierkante meter is er ruimte in overvloed. De entree leidt je naar een uitnodigende hal, die als centraal punt dient van waaruit je alle kamers kunt betreden. Het toilet is functioneel, klaar voor een frisse update.

De woonkamer is een ware blikvanger. Groot genoeg voor een comfortabele zithoek en een gezellige eettafel waar vrienden en familie samenkomen. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en geven je een vrij uitzicht dat nooit verveelt. De keuken, hoewel nu nog bescheiden, biedt alle ruimte om te transformeren in een culinair paradijs.

Drie slaapkamers betekent ruimte voor iedereen. De master-bedroom, met zijn vaste kast, is een rustige haven die uitkomt op het balkon.  De andere twee kamers zijn ideaal als kinderkamer, werkkamer of misschien wel een inloopkast?

De badkamer, compact maar compleet, met douche en wastafel. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de balkons. Ja, je leest het goed, twee balkons! Het westelijk gelegen balkon is de perfecte plek om de dag af te sluiten met een glas wijn en een zonsondergang die de lucht in vuur en vlam zet.

EEN LOCATIE DIE JE LEVEN VERANDERT
Het Houtvaartkwartier is niet zomaar een buurt; het is een community waar mensen elkaar nog groeten op straat. Met de gezelligheid van Haarlem en de charme van Heemstede om de hoek, woon je hier op de gouden middenweg. De dagelijkse boodschappen, een avondje uit, cultuur snuiven of een dagje strand; het ligt allemaal binnen je bereik. En reis je verder? De uitvalswegen en het openbaar vervoer verbinden je moeiteloos met de rest van Nederland.

HIGHLIGHTS UITGELICHT
Ontdek de unieke combinatie van rust en reuring in het Houtvaartkwartier. Dit appartement is een canvas voor creativiteit, waar je met 87 vierkante meter aan woonoppervlakte en drie slaapkamers alle kanten op kunt. De twee balkons, waarvan één is gelegen op het westen, zijn jouw privé-uitkijkpunten op de wereld. En of je nu houdt van de stadse dynamiek of de serene rust van het strand, hier vind je het beste van twee werelden.

EEN OPROEP TOT ACTIE DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen in dit appartement met zoveel potentie? Wacht dan niet langer en neem de stap naar jouw nieuwe thuis. Bezoek onze website, plan een bezichtiging en laat je hart spreken. Dit is het moment om je woonfantasieën werkelijkheid te laten worden. Pak deze kans en wie weet, misschien proost jij binnenkort op je balkon terwijl de zon ondergaat. Tot snel in het Houtvaartkwartier!

Bijzonderheden
- Mooi uitzicht;
- Balkon op het westen;
- Actieve vereniging van eigenaren, de servicekosten bedragen € 367,38 per maand, inclusief onderhoud, verzekeringen en exclusief voorschot stoken van € 60,- per maand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 288

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 288

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem