Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Heb je altijd al gedroomd van een vrijstaande woning met een adembenemend uitzicht, maar wel met alle stadse gemakken van Amsterdam om de hoek? Zoek niet verder! We stellen je graag voor aan een unieke kans aan de Dorpsweg Ransdorp 30. 

Deze degelijke, keurig onderhouden woning is niet alleen instapklaar en duurzaam, maar biedt ook nog eens een ongeëvenaard uitzicht dat elke dag weer een nieuw schilderachtig plaatje oplevert. Geniet van de rust en ruimte, omringd door uitgestrekte weilanden, terwijl je toch in de buurt van de stad woont. 

Deze woning heeft nog veel meer te bieden, zoals een heerlijk lichte woonkamer met landelijke woonkeuken, 4 slaapkamers, een moderne badkamer, een fantastische tuin en een aangebouwd achterhuis, perfect als gastenverblijf. In het totale woonoppervlak is het oppervlak van het gastenverblijf opgenomen!

Klaar om de sleutels van dit droomhuis in handen te nemen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen. Dit is een kans die je niet wilt missen!

Indeling

Begane grond
De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. Hier kom je binnen in een ruime hal met de meterkast, een vaste kast, de trapopgang en de toiletruimte met een wandcloset, urinoir en fonteintje. Vanuit de hal heb je vervolgens toegang tot de royale woonkamer met de woonkeuken. 

De uitgebouwde woonkamer is praktisch in te delen met een comfortabele zithoek aan de achterzijde bij de gashaard en een gezellige eethoek bij de woonkeuken. Dankzij de grote ramen, de lichtkoepel en de openslaande deuren naar de tuin is de woonkamer een heerlijk lichte ruimte die ook nog eens een fantastisch uitzicht biedt op de landelijke omgeving. De woonkamer is afgewerkt met brede houten vloerdelen met comfortabele vloerverwarming en gestucte wanden. Ook is de woonkamer uitgerust met airconditioning. 

Aan de voorzijde tref je de fraaie woonkeuken in landelijke stijl. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, ruime stenen spoelbak, hete lucht oven, combi-magnetron, dubbele koel-/vriescombinatie, vaatwasser, Quooker, koelkast en vriezer. De vloer is voorzien van plavuizen. 

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn beide zeer ruim en voorzien van veel lichtinval. Ook ben je voorzien van praktische vaste kasten en een ruime inloopkast bij de slaapkamer aan de voorzijde. Wat een luxe! De ruimtes op deze verdieping zijn afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk. 

De ruime badkamer is ingericht met een riant ligbad, afzonderlijke douchecabine, toilet, dubbele wastafel met meubel en een handdoekradiator.

Tweede verdieping
Met de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Op de voorzolder tref je een keukenopstelling met de aansluitingen voor de wasapparatuur en de cv-ketel. Ook vind je op deze verdieping nog eens twee slaapkamers, waarvan de kamer aan de achterzijde eveneens een fantastisch vrij uitzicht biedt. Weet jij al hoe je de kamers gaat indelen? 

Verder beschik je over een praktische zolder met een zee aan bergruimte. 

Tuin
Vanuit de woonkamer stap je zo de zonnige tuin in. De tuin is volledig voorzien van vlonderplanken met plantenbakken. Aan de achterzijde van de woning vind je een overkapt terras, voorzien van een elektrische verwarmingsplaat. Hier kun je eindeloos genieten van het buitenleven. 

Tot slot heb je ook nog eens een aangebouwd, volledig geïsoleerd achterhuis met eigen voorzieningen. Ideaal als gastenverblijf! Op de begane grond vind je een woongedeelte met een open keuken en een badkamer met een douche, badkamer en toilet. In de kap tref je een zitgedeelte en een slaapgedeelte. Er is een aparte cv-ketel aanwezig voor verwarming en warm water. Daarnaast is het achterhuis voorzien van airco.

Omgeving
Deze prachtige, vrijstaande woning heeft een landelijke ligging in Ransdorp. Aan de achterzijde heb je een prachtig vrij uitzicht over de weilanden richting het IJsselmeer. De woning is kindvriendelijk gelegen aan een doorgaande weg en met een basisschool aan de overkant van de straat. In de buurt vind je sportverenigingen op Durgerdam en Schellingwoude en voor lokale producten kun je terecht bij de omliggende boerderijen en de landmarkt aan de Schellingwouderdijk. De winkelcentra Waterlandplein en Buikslotermeerplein liggen op circa 3 km afstand. De bushalte richting Amsterdam-Oost en de metro in Noord bevindt zich op 10 fietsminuten. 

 Bijzonderheden:
- Volle eigendom;
- Parkeren op eigen terrein;
- Woonhuis is voorzien van een alarm;
- Zonwering aan de voorzijde zijn markiezen:
- Zonwering aan de achterzijde zijn automatische screens;
- Zeer fraai uitzicht aan de achterzijde, direct gelegen aan weilanden met dagelijks een ander schilderachtig uitzicht;
- Zonnepanelen en energielabel A, geldig t/m 25-10-2033;
- Zeer goed onderhouden, degelijke woning;
- In het totaal aantal meters woonoppervlak is de oppervlakte van het achterhuis (29 m2) meegenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 185
Inhoud woonhuis 644

Overige

Perceel oppervlakte 310
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 185
Inhoud woonhuis 644

Overige

Perceel oppervlakte 310
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord