Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mogen we even je aandacht voor deze parel van een woning? Deze vrijstaande woning is in 2006 vrijwel volledig vernieuwd; nieuwe fundering, volledige isolatie, vernieuwen vloeren en alle kabels en leiding, nieuwe keuken en badkamer. Uiteraard zijn de karakteristieke onderdelen hierbij in ere gehouden.

Binnenshuis kun je rekenen op een riante en lichte woonkamer met sfeervolle doorkijk gashaard, moderne open keuken, 3 slaapkamers en een luxe badkamer. Achter de woning ligt een fraai aangelegde en goed onderhouden tuin met een ligging aan het water en vanuit de tuin heb je een prachtig vrij uitzicht over de landerijen! Als kers op de taart parkeer je de auto voortaan op eigen erf, wat wil je nog meer? 

Uitbreiding met een kelder van 20 m2 en circa 50 m2 woonruimte aan de zijkant van de woning is mogelijk. Ontwerp voor buitenzijde heeft reed goedkeuring, intern is de indeling nog nader te bepalen.

Mag jij dit binnenkort jouw thuis noemen?

Indeling
Begane grond
Je komt de woning binnen via de entree aan de voorzijde. Hier vind je de hal met de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Via openslaande deuren stap je de woonkeuken in.

De luxe keuken is geplaatst in een rechte wandopstelling met een groot kookeiland. In de keuken beschik je over meer dan voldoende kast- en werkruimte en daarnaast ben je hier voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder dubbele ovens.

Naast de keuken vind je voldoende ruimte voor een gezellige eethoek, die middels een half open scheiding door middel van een gashaard met doorkijk gescheiden wordt van het woongedeelte.

De woonkamer is mooi ruim opgezet en de ramen rondom en de openslaande deuren naar de tuin zorgen voor een aangename lichtinval. Het geheel is afgewerkt met houten vloerdelen en stucwerk in lichte kleuren op de wanden, waardoor je hier beschikt over een ideale basis voor vele verschillende interieurstijlen. De houten balken aan het plafond zorgen voor een mooie, landelijke uitstraling.

Eerste verdieping
Vanaf de zeer ruime overloop, met een separaat tweede toilet en een kastruimte met daarin de aansluitingen voor het witgoed en de cv opstelling, heb je toegang tot het drietal slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamers zijn ieder goed bemeten, hebben een nette afwerking met houten vloerdelen en deels stucwerk en deels houten delen op de wanden. In de grootste slaapkamer ben je voorzien van vaste kasten en iedere kamer heeft dakramen.

De badkamer heeft een moderne uitstraling en hier ben je voorzien van een dubbele wastafel, inloop regendouche en een ligbad.

Tuin
De ruime achtertuin is gelegen op het oosten, maar dankzij de diepte is hier altijd wel een fijne plek in de zon te vinden. Het geheel is ingericht met bestrating, gazon en diverse vaste beplanting. Verder ben je hier voorzien van een houten berging.

Aan de achterzijde grenst de tuin aan het water met daarachter uitgestrekte landerijen. Iedere dag kun je van dit rustgevende uitzicht genieten vanuit je eigen huis!

Bijzonderheden:

- Vanaf de doorgaande weg is er toegang tot de kavel welke voor het eerste deel gedeeld (mandeligheid) met de eigenaren van de achter gelegen woning op nummer 16 A;
- Ontsluiting naar de openbare weg via mandelig erf;
- Begane grond keuken, hal, toilet en badkamer boven zijn voorzien van vloerverwarming;
- Energielabel A;
- De woning is voorzien van glasvezel.

Locatie
Je woont hier, in Ransdorp, te midden van groen en de natuur, maar ook nabij handige uitvalswegen en in de nabijheid van Amsterdam Centrum. Ransdorp is een van de vijf dorpen in Landelijk Noord, het dunbevolkte landelijke deel in het noorden van de gemeente Amsterdam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het dorp heeft een openbare basisschool, een café en een dorpshuis, telt enkele rijksmonumenten en heeft een beschermd dorpsgezicht.

Ransdorp wordt samen met Holysloot, Durgerdam, Schellingwoude en Zunderdorp gerekend tot Landelijk Noord, met ongeveer 120 woningen en 300 inwoners. Uitvalswegen (A10, A1, A2, A8) zijn op 5 minuten met de auto bereikbaar, je woont op loopafstand van de basisschool en het is slechts 10 à 15 minuten fietsen van het station van de Noord-Zuidlijn en verschillende winkelcentra (Waterlandplein, Buikslotermeerplein, Purmerplein) in Amsterdam Noord.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 622

Overige

Perceel oppervlakte 495
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 622

Overige

Perceel oppervlakte 495
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord