Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ervaar de luxe, de ruimte, het licht en zicht van deze prachtige WATERVILLA, gebouwd in 2009 van ca. 152 m² met een DRIJVEND TERRAS, een GROOT DAKTERRAS en een EIGEN PARKEERPLAATS. De villa is gelegen aan het einde van de steiger en heeft daardoor een uniek, vrij uitzicht en volop privacy. Deze geweldige locatie biedt veel mogelijkheden voor de watersportliefhebber en levensgenieter! Maak nu een afspraak en laat u verrassen.

DE WONING
Vanaf de loopsteiger bereikt u de toegang tot deze unieke watervilla. U komt binnen in de hal welke toegang geeft tot het toilet met fonteintje, een garderobekast en de fantastische eetkamer. Deze ruime, lichte eetkamer met open keuken meet ca. 50 m² en geeft een adembenemend uitzicht dat u nooit gaat vervelen. De luxe Bulthaup keuken met eiland is van alle gemakken voorzien (o.a. een 4-pits gasfornuis, combi oven en een vaatwasser). Na een lange werkdag uw diner voorbereiden op deze unieke plek, is werkelijk waar een feest. Doordat deze watervilla aan het einde van de langste stijger ligt, heeft u vrij uitzicht richting het Sluishuis en de IJburglaan. Middels de schuifpui bereikt u het drijvende terras van ca. 34 m², waar u in alle rust geniet van een kop koffie. Daarnaast treft u een praktische berging van 5 m². Grenzend aan het terras bevinden zich twee prachtige, groene drijvende tuinen. Verder heeft u hier de mogelijkheid om een bootje aan te leggen of om een frisse ochtendduik te nemen.

De eerste etage is ingericht als sfeervolle woonkamer met een Bullerjan (free flow) houthaard. Deze woonkamer meet ca. 30 m² en geeft een geweldig 180 graden uitzicht over het water. Middels de schuifpui bereikt u het ruime dakterras van ca. 33 m². Dit terras is werkelijk de kers op de taart!

In de ‘bak’ (onderste verdieping) treft u op dit moment één hele grote slaapkamer van maar liefst 43 m² (voorheen twee ruime slaapkamers) en twee badkamers. Door het terugplaatsen van de wand, kunt u hier eenvoudig de tweede slaapkamer terugbrengen. De zijwanden zijn mooi afgewerkt met op maat gemaakt kasten. De eerste badkamer is voorzien van een bubbelbad en de opstelplaats voor de wasmachine en de droger (er is een aansluiting voor een wastafel). De tweede badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een ruime inloopdouche. Voorts treft u nog een separaat toilet.

DE LIGGING
De woning is gelegen op het eerste eiland van IJburg; Steigereiland. IJburg is een wijk met trendy cafés, restaurants, een filmhuis en een theater. U treft een grote diversiteit aan activiteiten op het gebied van sport zoals voetbal- tennis- en hockeyclubs, een zeilvereniging en een haven. IJburg is een waterrijke omgeving en daarmee uitermate geschikt voor de watersportliefhebber. Daarnaast is er het Diemerpark en Blijburg om te recreëren en zijn er volop voorzieningen als voortgezet onderwijs, basisscholen, kinderopvang en een winkelcentrum. Een ideale locatie om te wonen met het centrum van Amsterdam op een kwartier afstand en u bereikt de ring A10 in enkele (auto)minuten. Een prachtig alternatief wanneer u ruim, stads en buiten wil wonen maar verbonden wil blijven met het centrum van Amsterdam.

HET ONDERHOUD
Het betreft een in 2009 nieuw gebouwde watervilla, waarvan de betonnen bak is gemaakt door ‘De Blauwe Wimpel’. Deze villa is zeer goed onderhouden. De goede isolatie zorgt voor een energielabel A. De gehele woning is afgewerkt met een massief eikenhouten, visgraat vloer. De wanden en plafonds zijn strak gestuukt en geschilderd. De elektrische installatie bestaat uit voldoende groepen. Recent zijn het dak en het dakterras vervangen. Kortom uw spullen uitpakken en wonen!

DE GROND
Deze watervilla is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijks te betalen canon is vooruitbetaald t/m 31-08-2058.

DE VERENIGING
De parkeerplaats is onderdeel van een VvE genaamd ‘Noordbuurt Steigereiland Blok C’. De administratie wordt professioneel beheerd door Schep Vastgoedmanagers. De servicekosten bedragen thans € 21,71 p/m.

BIJZONDERHEDEN
- Energielabel A;
- Oplevering in overleg;
- Twee badkamers;
- Ruime steiger en dakterras;
- Rustige en kindvriendelijke wijk;
- Twee ruime slaapkamers mogelijk;
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 31-08-2058;
- Parkeren op een eigen plek in de parkeergarage;
- Over de watervilla hoeft geen overdrachtsbelasting betaald te worden (roerende zaak). Over de waterkavel en de parkeerplaats wordt 10,4% overdrachtsbelasting gerekend.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboot
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 518
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 33.58
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 135
Tuin diepte 8.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 3.95
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2009
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboot
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 518
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 33.58
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 135
Tuin diepte 8.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 3.95
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2009
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Kopinsky Makelaardij