Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je al tijden op zoek naar jouw droomwoning? We nodigen je graag uit om deze royale vrijstaande woning in Waterlandse boerderijstijl te komen bekijken. Dit prachtige landhuis met garage biedt maar liefst 234 m2 woonoppervlakte, heeft een prachtige tuin met terrassen rondom en is volledig instapklaar, waardoor je direct kunt beginnen met genieten! De kindvriendelijke ligging nabij voorzieningen en recreatiegebieden maakt het plaatje compleet. 

Zie jij jezelf en je gezin hier al wonen? Plan snel een bezichtiging in en laat deze fantastische kans niet aan je voorbijgaan! 

Indeling

Begane grond
Je stapt de woning binnen in de ruime hal met de meterkast, het toilet met fonteintje, de trap naar de bovenverdieping en toegang tot de garage met aansluitend de berging en de woonkamer.

Wauw, wat een sfeer! De royale woonkamer is heerlijk licht dankzij de vele ramen en de openslaande deuren naar de tuin. Hierdoor heb je bovendien een prachtig uitzicht op de tuin rondom. Je hebt alle ruimte voor het plaatsen van een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek. Verder is de woonkamer strak afgewerkt met een laminaatvloer voorzien van vloerverwarming en gestucte wanden in lichte kleuren. 

Je loopt door naar de luxe open keuken die is geplaatst in een ruime hoekopstelling. Je bent hier van alle gemakken voorzien met een koel-/vriescombinatie, vaatwasser, Nespresso-apparaat, 5 pits Boretti-fornuis, afzuigkap, Quooker en twee ovens. Hier kook jij straks de sterren van de hemel! Qua werk- en opbergruimte kom je in deze keuken ook niets tekort. Verder stap je via de openslaande deuren zo de tuin in. Ideaal! 

Eerste verdieping
Via de overloop op de eerste verdieping bereik je de vier slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. De eerste en tweede verdieping zijn beide voorzien van airco. De hoofdslaapkamer is zeer ruim en heerlijk licht. De andere drie slaapkamers zijn eveneens goed van formaat en voorzien van veel lichtinval. De kamers zijn keurig afgewerkt met laminaat en strakke wanden in lichte kleuren. 

De luxe, complete badkamer is volledig betegeld heeft een moderne uitstraling. De ruimte is ingericht met een toilet, een dubbele wastafel, een inloopdouche en een ligbad. 

Tweede verdieping
Met de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier tref je een riante zolderkamer met veel lichtinval en een neutrale afwerking. Ook vind je hier de cv-ketel. 

Tuin
Bij deze prachtige gezinswoning hoort natuurlijk ook een heerlijke tuin met een terras rondom het huis. Dankzij de gunstige ligging kun je hier eindeloos en in alle privacy van het zonnetje en het buitenleven genieten! De tuin is gedeeltelijk aan het water gelegen en is aangelegd met sierbestrating, gazon en diverse beplanting. Via de tuin is ook de riante berging bereikbaar. 

Omgeving
De royale vrijstaande woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk met diverse speelvoorzieningen en een recreatiegebied waar je kunt zwemmen, varen, wandelen en fietsen in de nabije omgeving. Je hebt hier alle voorzieningen om de hoek en de woning is uitstekend bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto en de fiets. Binnen een kwartiertje sta je in het centrum van Amsterdam en binnen 10 minuten zit je op de ringweg A10.

Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten A. Dit verloopt op 29-03-2032.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning landhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 234
Inhoud woonhuis 965

Overige

Perceel oppervlakte 465
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning landhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 234
Inhoud woonhuis 965

Overige

Perceel oppervlakte 465
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam