Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Penthouse op een toplocatie!

Dit ruime, geheel gelijkvloerse penthouse biedt alles wat je zoekt als je riant wil wonen! Met een prachtige grote woonkamer met open keuken, 4 ruime slaapkamers (waarvan een super ruim bemeten master bedroom met grote kledingkamer met inbouwkasten) en 2 luxe badkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin om heerlijk te kunnen wonen.

De totale woonoppervlakte is maar liefst 303 m2 exclusief 40 m2 balkon op het zuiden met 4 elektrische zonneschermen en prachtig uitzicht over nagenoeg heel Amsterdam. Het appartement betreft 2 appartementsrechten die samen gevoegd zijn tot 1 appartement.

Indeling:
Het elektrische toegangshek op de begane grond geeft toegang tot de parkeergarage waar 2 eigen parkeerplekken zijn met een laadpunt voor een elektrische auto op eigen elektrameter.

Direct naast de lift is een berging van 15 m2 met 230v op eigen elektrameter.

Als u uit de lift komt valt direct op dat dit penthouse over een eigen opgang beschikt. In de centrale hal bevinden zich 3 vaste kasten voor extra opbergruimte.

Via de hal komt u in een ruime entree met garderobekast, rechtsom de gang naar 2 slaapkamers en een badkamer en rechtdoor via 2 schuifdeuren loopt u de woonkamer binnen. Daar ervaart u direct de enorme ruimte en het uitzicht. De woonkamer is licht en ruimtelijk dankzij de grote glaspuien en 2 schuifpuien die een prachtig uitzicht bieden op nagenoeg heel Amsterdam waaronder JC Arena, Zuid-as en
gebouw Pontsteiger. Verder is er aan 3 zijden van het appartement uitzicht op de Zaanstreek, Purmerend tot aan Almere aan toe.

In de woonkamer zijn een aantal luxe kastenwanden aanwezig met zeer veel opbergruimte. Aan de keuken grenst de bijkeuken met vriezer, keukenblok en voorraadkast.

Aan de andere kant van de woonkamer is de gang naar de gecombineerde technische ruimte/wasruimte en via de kledingkamer heeft u toegang tot de luxe badkamer en de master bedroom. De master bedroom heeft een eigen balkon.

Installatie:
De gehele woning is, met uitzondering van de bijkeuken, voorzien van vloerverwarming per ruimte te regelen. In 2022 is er een nieuwe Ecodan 23 kW warmtepompinstallatie met buffervat en 300 L boilervat geïnstalleerd. De woning is “van het gas af”.

In 2023 is er een nieuwe Quooker Combi+ boiler 3 in 1 inclusief rvs mengkraan geplaatst. Het appartement is voorzien van een volledig lichtplan verdeeld over meerdere zones waardoor nagenoeg elke lichtsfeer kan worden gecreëerd.

Locatie:
Vanaf het appartementengebouw rijdt u binnen 10 minuten naar de IJ-tunnel, Zeeburger tunnel of Coen tunnel. Op maximaal 15 minuten loopafstand bevinden zich NZ lijn station Noord, een Pathé Bioscoop, het Boven IJ winkelcentrum met winkels als AH, Jumbo, C en A,
MediaMarkt, Decathlon, Mc Donalds, Febo, vele kleding- en schoenen winkels en de Buikslotermeerplein markt.

Servicekosten: € 539,33 per maand.

Over te nemen zonder meerkosten:
- Alle raamdecoraties, vitrage en overgordijnen.
- Ingebouwde Sony Flatschreen tv met surround speakersysteem.
- Grote eethoektafel met daarboven 2 exclusieve hanglampen.
- Salontafel en 2 bijzettafels.
- Vloerkleed 6x3 m2.
- Infra rood sauna.
- Sony tv in slaapkamer sauna.
- Sony tv tegenover kookeiland.
- Losstaande vriezer in bijkeuken.
- Ligbed op slaapkamer balkon.
- 2 stalen bergkasten in de berging.
- Zaken die koper niet wenst worden voor overdracht afgevoerd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning penthouse, Appartement
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 303
Inhoud woonhuis 948

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning penthouse, Appartement
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 303
Inhoud woonhuis 948

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord