Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN THUIS IN HET HART VAN DE STAD

Ben je een starter op de woningmarkt, een dynamisch een- of tweepersoonshuishouden, en droom je van een leven in het kloppende hart van de stad? Dan is deze lichte en charmante eindwoning in de Transvaalbuurt jouw kans op een thuis waar stadse energie en rust samenkomen. Met een zonnige tuin op het zuidwesten, een locatie die bruist van de stedelijke gezelligheid en alle voorzieningen binnen handbereik, biedt dit huis het beste van twee werelden.

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Licht en Ruimte: Een royale woonkamer met hoge plafonds en grote ramen zorgt voor een zee van licht en een gevoel van vrijheid.
Stedelijke Oase: De zonnige tuin op het zuidwesten is jouw privé-plekje om te ontspannen in de buitenlucht.
Perfecte Ligging: Op loopafstand van winkels, koffiebarretjes en supermarkten, en slechts enkele fietsminuten van het NS-station en de binnenstad.
Sfeervol Wonen: De houtkachel en de charmante glas-in-loodramen voegen karakter toe aan jouw woonervaring.
Ruimtelijke Slaapverdieping: Een open slaapruimte met de mogelijkheid voor een extra slaapkamer, inclusief badkamer ensuite en zichtbare balken voor extra sfeer.

EEN UITNODIGING VOOR STADSLIEFHEBBERS

Stap binnen in deze charmante eindwoning en voel direct de warmte van de sfeervolle woonkamer, waar de houtkachel klaarstaat om jouw winteravonden te verlichten. De hoge plafonds en de grote glas-in-loodramen aan de voorzijde laten het daglicht rijkelijk binnenstromen.

De keuken, jouw culinaire speelveld, is uitgerust met moderne inbouwapparatuur (zoals een koelkast, een kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser en een oven met magnetronfunctie) en biedt uitzicht op de zonnige tuin. De openslaande deuren nodigen je uit om de tuin te betreden, waar je in alle privacy kunt genieten van de ochtend- en middagzon.

Op de tweede verdieping wacht een ruime slaapverdieping op je, waar de hoge plafonds en de zichtbare balken een warm gevoel creëren. De badkamer ensuite, met ligbad/douche, toilet, wastafelmeubel en wasmachine- en drogeraansluiting. Verder is het mogelijk om op deze verdieping een tweede slaapkamer te realiseren.

DE PERFECTE MIX VAN STADSE CHARME EN COMFORT

Deze woning is een zeldzame vondst in de bruisende Transvaalbuurt. Met een woonoppervlakte van 74 m² en een perceeloppervlakte van 72 m² biedt het huis genoeg ruimte om te leven, te werken en te ontspannen. De tuinligging op het zuidzuidwesten zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de zon.

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in een huis dat niet alleen een dak boven je hoofd biedt, maar ook een plek is waar je levensverhalen creëert. Waar de geur van vers gezette koffie zich vermengt met de frisse stadslucht die door de open ramen naar binnen waait. Waar de zonnestralen je woonkamer in dansen en de houtkachel knispert op de achtergrond. Dit is geen droom, dit is de realiteit die wacht in de Transvaalbuurt.

Deze woning is een canvas voor jouw leven, waar elke dag een nieuw meesterwerk wordt. Het is een plek waar je je vrienden uitnodigt voor zomerse barbecues in de tuin en waar je je terugtrekt voor een ontspannen bad na een lange werkdag. Het is een thuis waar je de stad voelt ademen en tegelijkertijd je eigen serene haven hebt.

Ben je klaar om de stap te zetten naar een leven vol mogelijkheden, comfort en stijl? Neem dan nu contact op en ervaar zelf de magie van deze bijzondere woning. Jouw nieuwe begin wacht op je.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 294

Overige

Perceel oppervlakte 72

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 294

Overige

Perceel oppervlakte 72

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem