Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN HET ROZENPRIEEL

Ben jij op zoek naar jouw droomhuis op loopafstand van het gezellige centrum van Haarlem? Hier, op een steenworp afstand van het kloppende hart van Haarlem, wacht een huis vol potentie op jouw visie en stijl.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Een Blank Canvas: Deze gezinswoning biedt de unieke kans om naar eigen smaak te moderniseren en in te richten.
Ruimtelijk Wonen: De begane grond verrast met een royale woonkamer, hoge plafonds en de potentie voor een droomkeuken of uitbouw.
Creatieve Vrijheid Boven: De eerste verdieping is een open speelveld voor jouw inrichtingsdromen, met ruimte voor royale slaapkamers en een luxe badkamer.
Levendige Locatie: Gelegen in de populaire wijk Rozenprieel, met de Haarlemmerhout als achtertuin en het bruisende centrum op loopafstand.
Bereikbaarheid Plus: Uitvalswegen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden binnen handbereik, van stad tot strand.

EEN HUIS DAT WACHT OP JOUW VERHAAL

Stap binnen in een wereld waar jouw creativiteit de hoofdrol speelt. De royale woonkamer met hoge plafonds bieden een zee van ruimte voor jouw woonideeën. Via de woonkamer kom je in een ruimte, waar je een goede keuken zou kunnen realiseren. Bouw jij hier je droomkeuken of wil je de woning liever over de volledige breedte uitbouwen? 

Aan de achterzijde bevindt zich nu de badkamer. Deze is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Verder is er een heerlijke stadstuin, die gelegen is op het westen. Hier geniet je van de middagzon, terwijl je de barbecue aansteekt en proost op het goede leven. En als de zon ondergaat, stap je zo het levendige stadsleven van Haarlem binnen. Of je nu zin hebt in een culinaire ontdekkingstocht, een avondje uit of een ontspannen wandeling door het historische centrum, alles ligt binnen handbereik.

De eerste verdieping is eveneens naar eigen wens in te delen en naar eigen smaak te moderniseren. Maak je aan zowel de voor-- als achterzijde een ruime slaapkamer over de volle breedte? En jouw droombadkamer in het midden?

DE PERFECTE MIX VAN RUST EN REURING

Tuin op het Westen: Geniet van lange zomeravonden in je eigen stadstuin.
Naar Eigen Smaak: Laat je creativiteit de vrije loop en maak van dit huis jouw thuis.
Stadse Gemakken: Het gezellige centrum van Haarlem ligt aan je voeten.

HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP

In de Rozenprieel vind je een gezinswoning die schreeuwt om jouw persoonlijke stempel. De begane grond biedt een royale woonkamer met hoge plafonds en ruimte voor een keuken of uitbouw. Boven wacht een verdieping die je naar eigen inzicht kunt indelen, met potentie voor ruime slaapkamers en een luxe badkamer. De tuin op het westen is de kers op de taart, en de locatie in Rozenprieel betekent dat je nooit ver verwijderd bent van het bruisende stadsleven van Haarlem.

Meting oppervlakte woning:
Conform de branche brede meetnormering bedraagt het woonoppervlak ca. 53 m2 en 35 m2 niet toegankelijke ruimte op de 1e verdieping, omdat er op dit moment geen vaste trap aanwezig is.
Daar deze verdieping, na het plaatsen van een vaste trap, wel als woonruimte in gebruik kan worden genomen en om een goed vergelijk te bieden, staat de woning aangemeld als 87m2.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 343

Overige

Perceel oppervlakte 74

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 343

Overige

Perceel oppervlakte 74

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem