Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaande woning op een geweldige plek aan de Vondellaan.

Deze karakteristieke vrijstaande woning met erker en mansarde kap staat op een ruim perceel van 275 m² en heeft een gebruiksoppervlakte van 148 m². De woning is gebouwd in 1922, tussentijds goed onderhouden en in 2017 voor een groot deel gemoderniseerd. Hier woont u op een fijne locatie nabij het centrum van Beverwijk met alle denkbare voorzieningen in de nabije omgeving. Ook ligt de woning op korte afstand van het NS station, het strand en de duinen van Wijk aan Zee.

Begane grond: Via de extra brede voortuin met dubbele parkeermogelijkheid op eigen terrein bereikt u de ruime hal, welke toegang geeft tot de woonkamer, woonkeuken met kook (schier)eiland, wasruimte, berging en het toilet met fontein. De lichte woonkamer met erker is voorzien van een eiken parketvloer, glad gestucte wanden en een open haard op hout. De keuken is voorzien van diverse apparatuur. Via de woonkeuken bereikt u de bijkeuken met ruime opbergmogelijkheden en was- en droogaansluiting. Tevens bevindt zich hier een deur naar de aangebouwde stenen berging. In de ruime voor- en zij tuin op het zuidwesten bevindt zich een tweede berging.

Eerste verdieping: Ruime overloop met prachtige lichtinval door de glas-in-loodramen geeft toegang tot drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, dubbele wastafel met meubel, ruime douchecabine, hangend toilet en designradiator. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. 

Tweede verdieping: Via een vast trap bereikt u de ruime overloop op de tweede verdieping met diverse opbergmogelijkheden en toegang tot een ruime slaapkamer en tweede badkamer met douche, toilet en wastafel.

Bijzonderheden - energielabel C; - dak geheel gerenoveerd en geïsoleerd in 2017; - gevel gerestaureerd in 2019 en daarbij voorzien van een klassieke knipvoeg; - elektrische installatie vernieuwd in 2018; - cv installatie vernieuwd in 2017; - vloeren en spouwmuren geïsoleerd; - zinken goten en hemelwaterafvoer; - glas-in-lood voordeur en overloop gerenoveerd; - nieuwe badkamer op de eerste verdieping en unieke tweede badkamer op de tweede verdieping; - zeer lichte woonkamer door erker aan de zijkant van de woning; - openhaard; - parkeren op eigen terrein, 2 auto's mogelijk; - gelegen nabij het centrum van Beverwijk; - strand, zee en duinen op circa 15 minuten fietsen.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 563

Overige

Perceel oppervlakte 275

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 563

Overige

Perceel oppervlakte 275

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland