Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Heb je altijd al in de gewilde Onderwijzersbuurt willen wonen? Laat ons je dan introduceren aan deze ruime vrijstaande woning, met niet zomaar een kavel, maar een kavel van maar liefst 514 m2! Met zoveel ruimte, kun je echt een droomplekje van deze woning maken. 

De woning beschikt over een heerlijke achtertuin op het zuidoosten en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. Daarnaast beschikt deze woning ook over een riante garage met een automatische deur – dat is nog eens comfortabel thuiskomen! 

Dus... ben je op zoek naar ruimte, een heerlijke tuin, een toplocatie én de mogelijkheid om de woning helemaal naar eigen smaak in te richten? Kom dan een keertje kijken bij deze kluswoning die staat te popelen om aangepakt te worden. Neem gerust contact met ons op!

Indeling

Begane grond
De entree van de woning is te bereiken via een looppad aan de zijkant van het huis. Binnen kom je in een gang die toegang biedt tot de vertrekken op de begane grond. Hier bevinden zich de meterkast en een trap die naar de eerste verdieping leidt. 

Aan de voorkant van de woning is de woonkamer gesitueerd. Deze ruimte is goed bemeten, lekker licht en heeft voldoende ruimte om een gezellige zithoek te plaatsen.

Aan de achterzijde van de woning vind je een eenvoudige keuken, voorzien van een kelderkast en een deur naar de tuin. De keuken is uitgerust met een kunststof werkblad en enige inbouwapparatuur, te noemen: een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap en een boiler.

In het verlengde van de keuken bevindt zich een zijaanbouw/serre die via een schuifpui toegang biedt tot de achtertuin. Hierdoor vloeit de binnenruimte naadloos over in het buitengedeelte wat een open sfeer schept.

Alle ruimtes op de begane grond zijn eenvoudig afgewerkt waardoor jij hier jouw eigen draai aan kunt geven. 

De badkamer bevindt zich tevens op de begane grond. Deze ruimte is van een degelijke kwaliteit en voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten. Dit omvat een toilet, een douchehoek, een ligbad en een wastafel. 

De aangebouwde bijkeuken is uitgerust met een cv-installatie en wasaansluiting. Dit biedt extra opslag- en werkruimte en zorgt ervoor dat de was- en cv-voorzieningen uit het zicht zijn in de woning zelf.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping van de woning bevindt zich een overloop, die toegang geeft tot vier slaapkamers. Op de overloop is een luik dat toegang biedt tot een handige wegzetzolder, ideaal voor het opbergen van spullen die niet dagelijks nodig zijn. 

De algehele afwerking van deze verdieping is eenvoudig. Desondanks zijn de kamers ruim en functionaliteit duidelijk aanwezig. 

Als extra bonus, is één van de zij slaapkamers voorzien van een dakkapel, waardoor het heel licht en ruimtelijk aanvoelt. Daarnaast is deze kamer uitgerust met een bergkast voor extra opslagruimte. De slaapkamer aan de achterzijde is eveneens voorzien van een eigen wastafel, wat extra gemak en privacy biedt. 

Tuin
De woning heeft zowel een voortuin als een achtertuin. De achtertuin heeft een mix van bestrating, tuin en gras. Het biedt extra comfort met zijn dubbele overkapping, hoewel die in een ietwat verslechterde staat verkeert. Daarnaast is de tuin aangelegd met een wateraansluiting en is er zonwering aanwezig op de begane grond en eerste verdieping om je tegen de zon te beschermen. 

De voortuin is ook uitgerust met bestrating en is netjes aangelegd. De voorzijde is tevens voorzien van zonwering.

De ruime garage heeft een automatische overheaddeur en is voorzien van elektriciteit. Voor degenen die extra opslagruimte nodig hebben, bevat de woning ook twee bergingen/schuren. 

Locatie
De Onderwijzerbuurt is een rustige en kindvriendelijke wijk, dichtbij het centrum van Heemskerk, scholen, supermarkten, winkels en horecagelegenheden. Het strand, de duinen en bossen liggen op fietsafstand. Ook de bereikbaarheid is helemaal top, nabij diverse N-wegen en snelwegen A9/A8 en verschillende openbaar vervoer voorzieningen. 

Bijzonderheden:

- Combi wonen en werken mogelijk;
- Parkeren op eigen erf;
- Gedeeltelijk glasisolatie;
- Riante kavel en heerlijke achtertuin op zuidoosten;
- Vrijstaande villa met riante garage, twee prima schuren;
- Vier slaapkamers;
- Kluswoning, dient aangepakt te worden.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten G. Dit verloopt op 04-10-2033..

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1949
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1949
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 564

Overige

Perceel oppervlakte 514
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1949
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1949
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 564

Overige

Perceel oppervlakte 514
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck makelaardij - Alkmaar