Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Jaren '30 woning met zonnige diepe achtertuin.

De woning aan de Heemskerkerweg 79 is gebouwd in 1933 op een perceel van 122 m². Een fijne en goed onderhouden eengezinswoning op korte afstand van het stadspark Overbos, verschillende winkelcentra, centrum Beverwijk/Heemskerk, sportvelden en scholen.

Op de begane grond tref je een ruime, lichte woonkamer aan met aan de voorzijde een erker. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd. Hierdoor heb je gelijk ruim 46 m² op de begane grond tot je beschikking. In de uitbouw staat een keurige moderne keuken (2021) v.v. inbouwapparatuur en het toilet. Door de openslaande deuren kom je terecht in de diepe achtertuin gelegen op het zuidoosten. Hier kan je heerlijk genieten van de zon. Aan het einde van de tuin staat een stenen schuur met voldoende opbergruimte.

De eerste verdieping biedt een ruime en lichte slaapkamer aan de voorzijde van het huis. Aan de achterzijde vind je de badkamer en de tweede slaapkamer. Met een vaste trap loop je door naar zolder waar je de derde slaapkamer aan treft. Op de zolder bevindt zich tevens opbergruimte, de aansluiting voor de wasmachine en de cv-ketel (2012).

Indeling

Begane grond: entree, hal, meterkast, trapopgang, toegang naar de woonkamer met erker aan de voorzijde, trapkast/berging, open keuken v.v. koel/vriescombinatie, oven, vaatwasser, inductiekookplaat en recirculatiekap, (hangend) toilet en middels openslaande deuren toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers en een badkamer v.v. toilet, douchecabine en wastafel met meubel.

Tweede verdieping: middels een vaste dichte trap naar de overloop, slaapkamer met opstelling/aansluiting wasmachine/droger, omvormer en cv-ketel en berging.

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen berging v.v. elektra.

Bijzonderheden - energielabel C; - 7 zonnepanelen 2023; - kruipruimte geïsoleerd 2023 - de woning is aan de achterzijde uitgebouwd; - open keuken v.v. inbouwapparatuur 2021; - traprenovatie 2023; - nieuw kozijn begane grond voorgevel 2023; - Kunststof kozijnen, ramen en deuren v.v. HR++ glas 2017; - gestuukte muren; - 5 minuten fietsen vanaf centrum Beverwijk; - park Overbos, scholen, supermarkt en sportvelden liggen om de hoek; - nabij de uitvalswegen A22 en A9 richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 342

Overige

Perceel oppervlakte 122

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 342

Overige

Perceel oppervlakte 122

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland