Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Deze eindwoning aan W. v.d. Brinkstraat 25 staat in Purmerend en biedt een goede basis. De indeling bestaat uit een riante woonkamer, standaard keuken, twee badkamers, vier slaapkamers en een tuin op het noordwesten. Daarnaast is er een mogelijkheid om bij de woning een garage te kopen.

Kom jij de details invullen? Onze makelaar is zeer benieuwd naar jouw ideeën!

Indeling

Begane grond
Je komt binnen in de hal met toegang tot de woonkamer, trap naar boven, toiletruimte en de meterkast.

De woonkamer heeft een speelse indeling met de mogelijkheid tot een comfortabele zithoek aan de voorzijde en een eettafel naast de halfopen keuken. Het daglicht valt optimaal naar binnen via het grote raam en de glazen schuifpui naar de achtertuin. De ruimte is eenvoudig afgewerkt en biedt alle mogelijkheid voor eigen inbreng.

Momenteel worden de woonkamer en de halfopen keuken door een tussenwand gescheiden. Wil jij het groots aanpakken? Doorbreek deze muur zodat er een open geheel ontstaat! Het keukenblok staat in een rechte wandopstelling en is voorzien van een afzuigkap.

Eerste verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich twee badkamers en drie slaapkamers. De grote badkamer is in 2015 vervangen en is ingericht met een douche, wastafel en een toilet. In de andere badkamer zijn een toilet, wastafel en de witgoedaansluiting gerealiseerd.

De drie slaapkamers zijn van goede afmetingen, aangenaam licht en ook hier kun je rekenen op een eenvoudige, maar nette afwerking.

Tweede verdieping
Via de vaste trap begeef je je naar de tweede verdieping met op de overloop de cv-opstelling en toegang tot de vierde slaapkamer. Deze kamer is eveneens lekker ruim en heeft een hoogte van 2,39 meter.

Tuin
Achter de woning bevindt zich een tuin op het noordwesten. De tuin is eenvoudig aangelegd en biedt een fijne plek om te genieten van het buitenleven. Tenslotte is er nog een stenen berging, inclusief elektra, waar tuinspullen in opgeborgen kunnen worden.

Garage
De garage heeft een apart adres en er bestaat de mogelijkheid om deze bij te kopen vraagprijs € 39.500,-- k.k.

Locatie
De woning is gelegen in een rustige brede straat in de groene en ruim opgezette wijk Overwhere-Noord. Basisschool de KlimOp ligt op loopafstand van het huis en achter het huis is een speelveldje waar de kinderen veilig kunnen spelen. De boodschappen doe je om de hoek bij winkelcentrum Overwhere en wil je een middagje winkelen, dan fiets je in 10 a 15 minuten naar het centrum van Purmerend. De vele sportfaciliteiten van Purmerend zijn lopend of met de fiets uitstekend bereikbaar. De bushalte staat op een paar minuten lopen en naar het NS-station Purmerend Overwhere is het maar vijf minuten fietsen. Met de auto ben je binnen vijf minuten op de snelweg A7 richting Hoorn en, via de aansluitende A8 en de ring A10, richting Zaandam en Amsterdam.

Bijzonderheden
- Schilderwerk buiten 2018
- Badkamer 2015
- Elektrische installatie 2019
- Muurisolatie middels steenwol 2017
- Mogelijkheid voor het bijkopen van de garage.

 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 292
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 292
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend