Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JOUW NIEUWE THUIS

Droom jij van een plek die je helemaal naar eigen hand kunt zetten? Een appartement met ruimte, licht en comfort, waar je elke dag thuiskomt met een glimlach? Dit is je kans! Met twee slaapkamers, een zonnig balkon en een externe berging biedt dit appartement alles wat je nodig hebt. En dat alles op een steenworp afstand van het bruisende winkelcentrum en met een vrij uitzicht over de sportvelden. Welkom in jouw nieuwe thuis!

Stap binnen in een wereld van mogelijkheden. Dit appartement, gelegen op de derde verdieping, is jouw canvas om te beschilderen. De ruime woonkamer baadt in het licht en biedt alle ruimte voor een gezellige zithoek en een grote eettafel waar vrienden en familie samenkomen. De twee slaapkamers zijn jouw oase van rust, waar je je terugtrekt voor een goede nachtrust of waar je ongestoord kunt werken aan je passieprojecten.

De keuken en badkamer zijn functioneel, maar bieden alle ruimte om ze om te toveren in moderne pareltjes die aan al jouw wensen voldoen. En met de externe berging hoef je je geen zorgen te maken over opslagruimte; je seizoensspullen staan veilig en droog.

Het appartement is bereikbaar via de trap, wat bijdraagt aan je dagelijkse beweging. En als je naar buiten stapt, ben je binnen enkele minuten bij het Wormerplein, waar je alles vindt voor je dagelijkse behoeften. Openbaar parkeren is nooit een probleem met het ruime parkeerterrein naast het complex.

Bijzonderheden:
- betreft een voormalige huurwoning;
- projectnotaris Abma Schreurs te Purmerend;
- in de koopakte zullen wij opnemen; zelfbewoningsclausule, niet-zelfbewoningsclausule, ouderdomsclausule & asbestclausule;
- grotendeels enkele beglazing;
- 2 slaapkamers;
- naar eigen wens te moderniseren;
- centraal gelegen;
- servicekosten ca. 180,- per maand;
- geen radiatoren aanwezig, maar enkele gaskachels;
- verwarmd d.m.v. een geiser.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekwoning, Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 229

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekwoning, Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 229

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend