Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig, licht, drielaags bovenhuis van 117 m2 op eigen grond, met twee ruime (dak)terrassen, een balkon en een frans balkon. Bruikbaar als één groot appartement of twee losse woonruimtes (van beiden circa 58m2), met altijd wel een plek waar je in de zon kan zitten.

Rustig gelegen in een groene wijk, met fantastische horeca, sportscholen, supermarkten en winkels op steenworp afstand en vrij uitzicht over de hele stad.

Indeling:
Via de ingang op de begane grond komt u in het gemeenschappelijke trappenhuis dat in 2024 wordt gerenoveerd.

Derde verdieping:
Op de derde verdieping komt u binnen in de hal. Deze geeft toegang tot de badkamer en de woonkamer en suite met eikenhouten vloer, gashaard, en aan de achterzijde een balkon dat uitzicht biedt op veel groen.
Aan de voorzijde vindt u de voorkamer die over prachtig authentieke ornamenten en een Frans balkon beschikt. Deze voorkamer wordt nu gebruikt als slaapkamer. Tevens is er een inloopkast en kleine werkkamer aan de voorzijde, ideaal voor thuis-werkers.
Aan de achterzijde bevindt zich de (eerste) keuken. Deze beschikt over een grote ijskast, magnetron, oven en kookgelegenheid.
Aan de en suite voorkamer bevindt zich ook nog een grote (was)ruimte. Vanuit deze ruimte is het mogelijk om een interne trap te realiseren naar de vierde verdieping. De nu nog twee los-functionerende appartementen betreffen één appartementsrecht en een vergunning is dus niet nodig.
Zonder deze trap is zowel de derde, of vierde met vijfde verdieping, ook uitermate goed te verhuren of gebruiken als los appartement.

Vierde verdieping:
Via de trap komt u op een in 2020 volledig gerenoveerde etage.
Vanuit de hal komt u in de riante, lichte slaapkamer met hoog plafond met balken. Aangrenzend vindt u een mooie badkamer. Er is een separaat toilet en een ruimte voor de wasmachine. Op zowel de vierde als vijfde verdieping ligt een nieuwe massieve eikenhouten vloer. Wanneer u ervoor kiest de verbindende interne trap aan te brengen (van de derde naar de vierde verdieping), zou deze uitkomen in de ruimte waar nu de wasmachine staat.

Vijfde verdieping:
Een interne trap brengt u op deze bovenste, in 2020 opgeleverde, etage, die vrij uitzicht biedt over heel Amsterdam. Hier bevindt zich de living met de open (tweede) keuken met onder andere een Quooker, afwasmachine, wijnklimaatkast, oven, magnetron, afzuiginstallatie, inductieplaat en een ijskast. Tevens is op het zuiden een ruim terras van 14 m2 en op het noorden een terras van 6m2. Deze zijn beiden te betreden via een volledig te openen pui, waardoor in de zomer de ruimte van uw living bijna verdubbelt. Vanuit deze ruime heeft u vrij uitzicht over heel Amsterdam en kunt u elke ochtend en avond genieten van een prachtige zons- op- en ondergang. Een unicum.

Omgeving:
Dit op eigen grond gelegen appartement ligt in het bruisende Amsterdam-Oost in de Vrolikstraat, op steenworp afstand van het groene Oosterpark. Alhoewel je in de straat van alle rust geniet, vind je om de hoek veel goede horeca, zoals restaurants, een wijnbar, cocktailbar, koffiebars en gezellige buurtcafés. Daarnaast vind je hier meerdere supermarkten, sportscholen en boetiekgyms (TrainMore, Rocycle, PLTS, Equal Yoga, Vondelgym, Studio 191), én een groot winkelcentrum op loopafstand (Oostpoort).

Bereikbaarheid:
Het appartement is makkelijk per auto bereikbaar. In de straat zijn voldoende parkeerplekken en laadpalen te vinden en er is geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning. Ook met het openbaar vervoer is het appartement zeer goed bereikbaar, zo bevinden zich er tram-, bus- en metroverbindingen in de nabije omgeving en liggen station Amsterdam Muiderpoort en het Amstel Station op 5 minuten fietsen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte in totaal circa 117 m² (NEN 2580 meetcertificaat aanwezig);
- Eigen grond
- Bouwjaar 1905;
- Op de derde verdieping een ruim balkon en Frans balkon aan de voorzijde; en twee ruime terrassen aan weerszijden op de vijfde verdieping
- Energielabel C
- Gezonde VvE;
- VvE bijdrage € 200,-per maand;
- Trapportaal recentelijk opgeknapt.
- 2017 gevel gereinigd en gevoegd
- 2020 dak bijna geheel vernieuwd en geïsoleerd tijdens het realiseren van de dakopbouw
- 2020 buitenkozijnen, ramen en deuren geschilderd.
- Overal dubbele beglazing en vloer op 3 hoog geïsoleerd met Easycell.
- Vloerverwarming in de badkamer op vierde etage.
- CV ketel wordt gehuurd (per maand 22,-)
- 2022 Schoorsteen vernieuwd
- 2020 rookmelders geïnstalleerd.
- Drie hoog stuc en schilderwerk 2020
- Vier hoog renovatie van casco en op nieuw opgebouwd 2020
- Vijf hoog volledige nieuwbouw 2020.
- WOZ waarde per 2023 € 936.000,-
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige (VBO-)makelaar in te schakelen die je begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 117.2
Inhoud woonhuis 420.66
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 117.2
Inhoud woonhuis 420.66
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Cocq Makelaars Amsterdam