Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN BANGERT OOSTERPOLDER

Droom je van een ruimtelijk thuis waar het gezinsleven zich in harmonie ontvouwt? Waar licht en ruimte samenkomen in een moderne setting? Deze royale geschakelde woning in de levendige wijk Bangert en Oosterpolder biedt het allemaal. Perfect voor jonge gezinnen die willen groeien, gezinnen die snakken naar meer ruimte, of voor tweepersoonshuishoudens die luxe en comfort hoog in het vaandel dragen. Hier vind je het beste van twee werelden: de rust van een buitenwijk en de dynamiek van een jonge, energieke gemeenschap.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Ruimtelijk Wonen: Met een woonoppervlakte van maar liefst 165m2 biedt deze onderhoudsvriendelijke woning alle ruimte voor jouw gezin om te leven, lachen en groeien.
Licht en Luxe: De uitbouw aan de achterzijde, voorzien van een brede schuifpui en grote raampartijen, baadt de woonkamer in natuurlijk licht en biedt een luxe gevoel van binnen-buitenleven. 
Moderne Gemakken: Geniet van het comfort van de kunststof draai-/kiepramen met HR++ beglazing, uitgerust met sunscreens, ook de gehele voorzijde van de woning is voorzien van sunscreens. De badkamer, die in 2022 volledig is vernieuwd, biedt een luxe inloopdouche, een dubbele wastafel en een tweede toilet. Het is een plek waar je je dag fris kunt beginnen.
Tuin aan het Water: De tuin op het noordoosten, grenzend aan breed vaarwater, is een oase van rust. De nieuwe composiet vlonder en het houten tuinhuisje met elektra en wifi maken het plaatje compleet.
Duurzaam en Doordacht: Met energielabel A en een eigen meterkast voor garage en tuin, is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook energiebewust en klaar voor de toekomst. Tevens beschikt de woning over een HUE smart systeem en is de woning uitgerust met 15 zonnepanelen.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

De entree leidt je naar een hal die uitmondt in een woonkamer waar het daglicht speels binnenvalt door de royale raampartijen. De ruime eetkeuken, voorzien van een vaatwasser, 6-pits inductieplaat, Quooker 7L, koel/vrieskast, oven, magnetron en een Boretti afzuigkap welke strategisch geplaatst is aan de voorzijde van het huis, met vrij uitzicht over het grasveld met schommel en de brug en nodigt uit tot het bereiden van feestelijke maaltijden, dineren met vrienden en familie of het houden van een spelletjes avond met wat grotere gezelschappen

De vijf slaperkamers bieden elk gezinslid zijn eigen plekje, of het nu om slapen, studeren, kastruimte of kantoorruimte gaat, alles behoort tot de mogelijkheden.

De berging is in 2022 vergroot, verbouwd en geïsoleerd.

De tuin, een verlengstuk van het huis, is een heerlijke plek waar de ochtendzon zachtjes de dag begroet. De tuin is gelegen aan breed vaarwater en is voorzien van een composiet vlonder. Het tuinhuisje nodigt uit tot zomerse barbecues en ontspannen middagen met een goed boek.

DUURZAAMHEID EN COMFORT HAND IN HAND

Deze woning is met oog voor detail en duurzaamheid gebouwd. Energielabel A spreekt boekdelen: een lage energierekening en een comfortabel binnenklimaat zijn hier de norm. De berging, met een eigen meterkast, biedt niet alleen ruimte voor je fietsen, motor of scooter maar ook voor je hobby's en opslag. En met de glasvezelaansluiting ben je verzekerd van supersnel internet, essentieel in ons digitale tijdperk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 685

Overige

Perceel oppervlakte 270

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 685

Overige

Perceel oppervlakte 270

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn