Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Richtprijs € 435.000,- k.k.

Verrassend ruime en uitgebouwde eengezinswoning met zonnige tuinligging op het zuidwesten, ruime tuingerichte living, keuken met eetbar en plek voor een grote eettafel, badkamer met ligbad, 5 ruime slaapkamers, airco’s op alle verdiepingen die zowel koelen als verwarmen, energielabel A en 6 zonnepanelen. Qua ligging heeft u scholen, winkelcentrum en sportfaciliteiten op een steenworp afstand.
Kortom, een hartstikke leuke en fijne woning waar de huidige bewoners met veel plezier hebben gewoond.

Entree
De voortuin is bestraat en er zit een knikkerputje, hoe leuk is dat!
Achter de voordeur is de hal met grote inloopmat, de garderobehoek en de toiletruimte met licht betegelde wanden, donkere vloer, wandcloset, hoekfonteintje en centraal afzuigsysteem. De wanden zijn gestuukt.

Living
Royale tuingerichte living met openslaande deuren en 2 grote zijramen met ventilatieroosters naar de zonnig gelegen tuin. Direct bij de bouw is de woning uitgebouwd waarbij 2 Velux dakramen zijn geplaatst waardoor u veel extra lichtinval heeft. Naast de reguliere verwarming kan de in 2022 geplaatste airco naast koelte ook extra warmte afgeven.
De wanden zijn gestuukt en op de vloer is een lichte PVC-vloer (2020) geplaatst. De extra diepe trapkast is ideaal voor het opbergen van uw spullen en voorraad.

Keuken
De keuken is in een L-vorm geplaatst met een eetbar en tevens voldoende ruimte om een grote eettafel te plaatsen.
2 Grote raampartijen van de vloer tot aan het plafond geven zicht op de straat maar zorgen ook voor veel lichtinval. De keuken is uitgevoerd met een composiet werkblad, veel kastruimte, laden, bovenkastjes met bladverlichting en een RVS-look achterwand met voldoende stopcontacten. Die kan je in een keuken nooit genoeg hebben! Vanzelfsprekend is er ook de nodige inbouwapparatuur, zoals een groot formaat koelkast, vaatwasser, Grohe Quooker, elektrische oven, 5 pits gaskomfoor en een rvs afzuigkap die via een koof met inbouwspots naar buiten de kookluchtjes afvoert.

Tuin
Zonnige tuinligging op het zuidwesten en in de zomer vrijwel de hele dag de zon. Het elektrisch te bedienen zonnescherm is dan ook geen overbodige luxe. De tuin heeft grotendeels houten vlonders en de trampoline blijft achter. Een feest voor kinderen! De berging met puntdak is voorzien van verlichting en stopcontacten én er is een vide aangebracht waardoor er extra spullen opgeslagen kunnen worden.
De auto kan op eigen terrein worden geparkeerd en de schutting kan ook naar de straat worden verplaatst waardoor de tuin dieper oogt.

1e Verdieping
De trapopgang met gestuukte wanden geeft toegang tot de slaapverdieping met een betonnen verdiepingsvloer waar vloerbedekking is gelegd. Op de overloop is in 2022 een airco geplaatst die indien gewenst ook verwarmt.
1e Slaapkamer achterzijde – speelse kamer met recht opgetrokken wanden waar een vast hoog slaapmeubel is geplaatst met extra (speel) ruimte onder het bed en het raam heeft een handmatig te bedienen rolluik. Er is ook een knusse lees/speelhoek met verlichting en extra bergruimte onder het kussen. Echt een plekje waar ieder kind graag zit en speelt. De wanden zijn gestuukt en
1 wand met behang heeft een heuse “klimwand”!
2e Slaapkamer achterzijde – ruime kamer met recht opgetrokken en gestuukte wanden, er zit een ombouw om de radiator en ook dit raam met dubbel glas heeft een handmatig te bedienen rolluik.
3e Slaapkamer voorzijde – ruime slaapkamer met recht opgetrokken en gestuukte wanden. Er zit een ombouw om de radiator, naast een groot raam is er een deur met Frans balkon. Ook deze kamer heeft een handmatig te bedienen rolluik en er is een vaste kastenwand met spiegeldeur.

Badkamer
De badkamer heeft licht betegelde wanden en voorziet in een ligbad met thermostaatkraan, douche en spatscherm, een 2e wandcloset, de wastafel en een centraal afzuigsysteem met bedieningsknop in de badkamer. De badkamer wordt verwarmd door de radiator en als bijverwarming is in 2022 tegen het plafond een infra rood paneel geplaatst. Dat voelt als zonnestralen op je lichaam.

2e Verdieping
Vaste open trap naar de 2e verdieping, ook met een betonnen verdiepingsvloer waar zeil over de gehele verdieping is doorgelegd. Er zit houten wandbekleding en op de overloop is een hoek voor de wasmachine- en drogeraansluiting, CV installatie en het centraal afzuigsysteem die beiden in 2022 zijn vervangen.
4e Slaapkamer voorzijde – paneeldeur naar een ruime slaapkamer met eigentijdse houten wandbekleding, airco voor zowel koude als warme lucht, ombouw om de radiator, een raam met dubbel glas en handmatig te bedienen rolluik én een vast bureau met laden en kast.
5e Slaapkamer achterzijde – paneeldeur naar een ruime kamer met speelse hoekjes en ook een paneeldeur naar een diepe inloopkast. De wanden zijn hout bekleed in lichte kleurstelling, ook hier een ombouw om de radiator, airco en een raam met dubbel glas en handmatig te bedienen rolluik. Deze 2 kamers zijn in 2011 in dezelfde stijl gerealiseerd.

Zolderverdieping
Via een vlizotrap vanaf de overloop heeft u toegang tot de verrassend ruime, geheel bevloerde en geïsoleerde wegzetzolder met verlichting. Hier zit ook de omvormer van de zonnepanelen die in 2018 is vernieuwd. Met andere woorden…..veel bergruimte!

Bijzonderheden:
- Schilderwerk buitenom in de zomer van 2022 door schilder uitgevoerd
- Airco’s – merk Daikin – in oktober 2022 geplaatst – de airco’s verwarmen ook.
- 6 zonnepanelen in 2011 in eigendom geplaatst en de omvormer is in 2018 vervangen.
- Betonnen verdiepingsvloeren.
- Loopafstand van scholen, winkelcentrum en sporthal.
- Zonnepanelen, airco’s en infrarood verwarmingspaneel zijn via de app te bedienen.
- Alle slaapkamers hebben vaste internetverbinding behalve de slaapkamer voorzijde 2e verdieping.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 470
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 65
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 125
Tuin achter Ja
Tuin diepte 13
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 470
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 65
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 125
Tuin achter Ja
Tuin diepte 13
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Margit Nijboer Makelaardij