Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
Let op: het betreft een bieden vanaf prijs.

WELKOM THUIS IN WESTERBLOKKER

Droom je van een vrijstaand huis waar het gezinsleven zich in alle rust kan ontplooien? Waar ruimte en comfort samenkomen en waar je de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet? Deze woning in Westerblokker biedt jonge gezinnen, groeiende families of senioren een thuisbasis waar iedere dag voelt als een nieuw begin. Met de nabijheid van alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand en de gezelligheid van Hoorn op fietsafstand, is dit de plek waar je levensverhaal een gouden randje krijgt.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Vrijstaand wonen op een prachtige locatie
- Een huis boordevol mogelijkheden
- Altijd goed onderhouden
- Gelegen op een royaal perceel met zonnige tuin
- Een thuis waar het leven in al zijn facetten gevierd kan worden

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS

Stap binnen in deze charmante woning en voel direct de warme sfeer die je omarmt. De fraaie voorgevel nodigt uit tot meer, en dat 'meer' krijg je zodra je de entree passeert. De woon- en eetkamer vormen het hart van het huis, waar licht en ruimte samensmelten tot de perfecte setting voor onvergetelijke familiediners en ontspannen avondjes.

De riante keuken,  biedt uitzicht op de zonnige tuin. Hier kun je je culinaire dromen waarmaken terwijl de kinderen veilig spelen op het gazon. De badkamer op de begane grond is ideaal, wanneer u eventueel ook op de begane grond uw slaapkamer wilt. Die mogelijkheden zijn er.

De bijkeuken en de voormalige garage, nu een multifunctionele ruimte, bieden ongekende mogelijkheden. Denk aan een slaapkamer, een thuiswerkplek, een speelkamer voor de kinderen of een atelier voor je creatieve uitspattingen. De aansluitende bergruimte en de slaapkamer op de verdieping maken het plaatje compleet.

Op de eerste verdieping van het huis, wachten nog drie ruime slaapkamers, elk een blank canvas voor persoonlijke invulling. Het separate toilet zorgt voor extra comfort. En heb je nog meer opbergruimte nodig? Het luik naar de vliering biedt nog ruimte voor al je spullen.

EEN OPROEP TOT ACTIE DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in die zonnige tuin, of koken in die riante keuken? Dit huis in Westerblokker is meer dan een stapel stenen; het is een canvas voor je leven. Wacht niet langer en maak van dit huis jouw thuis. Bezoek onze website, plan je bezichtiging en laat je hart spreken. Dit is het moment, grijp het met beide handen aan!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1915
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1915
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 641

Overige

Perceel oppervlakte 321
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1915
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1915
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 641

Overige

Perceel oppervlakte 321
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn