Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

( OPEN HUIS Zat. April 6 12:00 - 15:00 )
( OPEN HUIS Zat April 20 12:00 - 15:00 )
Reageer op deze woning om uzelf aan te melden voor de open dag.
Dit appartement aan Milletstraat 12-4, Amsterdam, biedt een veelzijdige woonruimte met diverse kamers en praktische indeling. Met een knusse woonkamer, landelijk uitgeruste keuken, een werk- en slaapkamer, is dit appartement een ideale keuze voor wie comfortabel wil wonen met verschillende opties.
Het appartement is gelegen in Minervabuurt Zuid, een buurt die voorziet in diverse benodigdheden binnen handbereik. Supermarkten, winkels, gezellige restaurants, scholen en andere essentiële voorzieningen bevinden zich op steenworp afstand. Bovendien biedt de buurt goede bereikbaarheid via openbaar vervoer (bus-, tramhaltes en een metrostation) en nabijgelegen uitvalswegen (A4 en A10), wat het gemakkelijk maakt om je door de stad en daarbuiten te verplaatsen.
Appartement
Het pand is toegankelijk via een centrale entree, waar u toegang heeft via de lift tot de vierde an tevens bovenste verdieping . Bij binnenkomst stap je in een tochthal, die op zijn beurt leidt naar een hal. Vanuit deze hal kun je naar diverse ruimtes, waaronder een separaat toilet, slaapkamer, inloopkast, werkkamer, keuken en woonkamer.
De woonkamer is op dit moment ingericht als een comfortabele zit- en eethoek, waar je kunt ontspannen en dineren. Ook is de woonkamer voorzien van een vaste kast.
In de landelijk uitgeruste keuken tref je crèmekleurige keukenkasten met een houten keukenblad aan. Bovendien is de keuken voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, inbouw oven, koel-/vriescombinatie en een wasmachine/droger aansluiting. De keuken biedt tevens toegang tot een balkon.
Bijzonder aan de werkkamer is dat deze niet alleen toegang biedt tot het balkon, maar ook naar een badkamer. Deze werkkamer kan ook uitstekend dienen als extra slaapkamer.
In de badkamer ben je voorzien van een wastafelmeubel en een douchecabine. Bovendien leidt de badkamer naar het toilet.
De slaapkamer, rustig gelegen aan de achterzijde van het appartement, biedt een comfortabele en serene sfeer. Met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en extra meubilair, is dit de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. Bovendien heeft de slaapkamer een directe verbinding met het heerlijke balkon, waar je 's ochtends kunt genieten van een kopje koffie en de frisse lucht.
Bijzonderheden
- Levendige buurt
- Een slaapkamer met aangrenzende inloopkast
- Landelijk uitgeruste keuken
- Praktische werkkamer die kan dienen als extra slaapkamer
- Gunstige ligging in de Minervabuurt Zuid met nabijgelegen voorzieningen
- Goede bereikbaarheid
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning, Standaard
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 259

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning, Standaard
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 259

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl