Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een modern appartement welke instapklaar is dan is deze woning zeker een bezichtiging waard! Gelegen op een hele leuke plek in het centrum van het leuke dorp Bentelo op loopafstand van de supermarkt. Aan de voorzijde liggen de sporthal en de sportvelden en aan de achterzijde heb je volop privacy. Het beste van twee werelden dus.

We komen aan en er is genoeg plek om je auto te parkeren. De eigen opgang zorgt voor veel privacy. Het is een kleinschalig complex met 5 woon-appartementen en een salon met een bovenwoning. De gebruikers hebben verschillende leeftijden. Hierdoor ontstaat er een goede mix van jong en oud. Het appartement is traditioneel gebouwd met onderhoudsarme materialen, waardoor de servicekosten naar verhouding laag zijn. Aan verduurzamen is ook gedacht, want in 2023 zijn er zonnepanelen geplaatst. Het appartement heeft een courante indeling. De ochtendzon schijnt heerlijk naar binnen in de keuken en je loopt direct door naar het royale dakterras waar je kunt genieten van je ontbijt of een kopje koffie. De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor veel licht en de schuifpui geeft je toegang tot het balkon aan de voorzijde. Altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden. Verder beschikt het appartement over twee royale slaapkamers, een moderne badkamer en een handige bijkeuken met wasmachineaansluiting.

Makelaar Nancy Assink aan het woord: Weleens aan een appartement gedacht? Ik laat je graag de voordelen zien tijdens een bezichtiging.

Indeling Begane grond: fietsenberging met overdekte entree. 1e verdieping: trapopgang, entree/hal, wandcloset met fontein, badkamer v.v. douche/ wasmeubel/ designradiator en vloerverwarming, berging met wasmachineaansluiting en wastafel, slaapkamer v.v. vaste kastenwand en deur naar balkon, ouderslaapkamer v.v. airco, vaste kastenwand en deur naar terras, lichte woonkamer met schuifpui naar balkon, half open keuken met deur naar terras en is v.v. vloerverwarming /4-pits gaskookplaat/ wasemkap/ combi oven/ magnetron/ vaatwasser/ koelkast/ vriezer.

Nog interessant om te weten: Bijzonderheden: Bouwjaar: 2006 Woonopp.: 96 m2 Inhoud: 322 m3 Zonneterras v.v. elektra, water en speakeraansluiting Appartement gelegen op de eerste verdieping Ouderslaapkamer v.v. airco Kinderslaapkamer v.v. rolluiken Badkamer en keuken v.v. vloerverwarming Geheel voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen Zonnepanelen 2023 Eigen trapopgang Eigen fietsberging op de begane grond Servicekosten € 50,00 per maand

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 322

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 322

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden