Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een leuke, betaalbare woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging bij deze verrassende tussenwoning nabij het centrum van Delden.

Deze nette vooroorlogse tussenwoning is gelegen nabij het centrum van Delden. De woning heeft een woonkamer met half open keuken en een badkamer op de begane grond. Aan bergruimte geen gebrek, er is een kelder en een berging voor fietsen, of als hobbyruimte. Op de eerste etage zijn 3 slaapkamers en een bergzolder op de tweede etage. De tuin is diep en heeft veel privacy.

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Makelaar Nancy Assink - Ottenschot over deze woning: In deze woning zijn volop mogelijkheden, ik bespreek ze graag met je tijdens een bezichtiging!

Wonen in Delden Wonen in Delden is wonen in een gezellige, charmante stad met een dorps karakter. Het centrum van Delden is authentiek en voorzien van leuke zelfstandige winkeliers en diverse musea. Uiteraard zijn er ook meerdere supermarkten te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er uitstekende horecagelegenheden. Zelfs op zondag is hier volop levendigheid te vinden. Naast het centrum is landgoed Twickel ook een publiekstrekker. Op het landgoed is het prachtig wandelen met meerdere routes, maar ook het kasteel is zeker een bezoekje waard. Er worden het gehele jaar vele activiteiten georganiseerd waaronder de maandelijkse streekmarkt met heerlijke streekproducten. Voor de sportieveling is er het nieuwe Sportpark de Mor, tennisbanen, een buitenzwembad, fitness, personal training, golf etc.

De indeling van het huis: Begane grond: hal/entree, trapopgang, ruime provisiekelder, woonkamer met genoeg plek voor een knusse eethoek en een heerlijke zithoek om lekker te kijken naar de tv, doorgang naar keuken met wasmachine-aansluiting, achterhal, toilet en badkamer voorzien van vaste wastafel en douche. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers. Tweede verdieping: via vlizotrap te bereiken bergzolder.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 154 m2 Woonoppervlakte: 74 m2 Inhoud: 345 m3 Isolatie: dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas Cv-installatie: AWB, 2009, eigendom

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 345

Overige

Perceel oppervlakte 154

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 345

Overige

Perceel oppervlakte 154

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden